Promo
93

Wellness & Spa: Provedite nezaboravan odmor u novom hotelu Nomad na Bjelašnici

Hotel Nomad na Bjelašnici
Hotel Nomad na Bjelašnici
Da li ste Novu godinu započeli sa listom novogodišnjih ciljeva koje želite ostvariti? Nadamo se da se briga o sebi nalazi na prvom mjestu, a znamo i savršenu lokaciju koja će tome doprinijeti.

Boravak u prirodi na čistom zraku djeluje opuštajuće i pozitivno na čovjeka, a uz korištenje bazena sa pogledom na prirodu, masaže, teretanu i saune možete doživjeti nezaboravno wellness iskustvo.

Hotel Nomad je otvoren u decembru uz samu skijašku stazu na Bjelašnici te je prvi hotel ovog tipa na olimpijskoj ljepotici. Vrhunski dizajnirane sobe imaju najbolji pogled na Babin do. Predivni obrisi će Vas dočekati pružajući osjećaj spokoja i planinskog duha. Posebna pažnja je posvećena svakom djeliću sobe, stavljajući želje i potrebe gosta u prvi plan. Na raspolaganju je 51 soba, a svaka od njih čini da poželite vratiti se tu ponovo.

Hotel Nomad na Bjelašnici
Hotel Nomad na Bjelašnici

Odmorite se u lijepoj atmosferi njihovog gastro puba, gdje ćete uživati u vrhunskoj hrani, ali i pogledu koji se pruža preko terase. Babin do, kao na dlanu.

Hotel Nomad na Bjelašnici
Hotel Nomad na Bjelašnici

Welness paketi

Hotel Nomad na Bjelašnici
Hotel Nomad na Bjelašnici

Opustite svoje mišiće i odmorite se u prostoru za opuštanje i relaksaciju s pogledom na Babin do. 550 m2 Spa & Welness prostora sadrži bazen, dva jaccuzzija, parno kupatilo, rimsko kupatilo, finsku saunu, fitness zonu i zonu za opuštanje. Iskusni fizioterapeuti će dodatno unaprijediti vaš boravak na Bjelašnici.

Hotel Nomad na Bjelašnici
Hotel Nomad na Bjelašnici

Kako bi vaš odmor učinili nezaboravnim, hotel Nomad je pripremio pakete za cijelu porodicu:

  1. Dva noćenja na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe, (djeca do 12 godina GRATIS) * u hotelu Nomad, uz dvodnevno korištenje wellness & spa zone ** za 650 KM

  2. Tri noćenja na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe, (djeca do 12 godina GRATIS) * u hotelu Nomad, uz trodnevno korištenje wellness & spa zone ** platite 890 KM

  • Nadoplata za dijete od 12-17 godina je 100 KM po noći.
  • Wellness&SPA zona uključuje korištenje bazena sa toplom vodom, tri vrste sauna, relax zona.

Posebne pakete, hotel Nomad može kreirati i na osnovu želja i potreba svojih gostiju. Pišite im na mail: [email protected] i poslat će vam personalizovanu ponudu.

"UOČI SNIJEGA" APRES-SKI Party

Pridružite se zabavi u gastro pubu hotela Nomad na spratu -3 u subotu 7.1.2023. godine od 13 do 17 sati i uživajte u velikom izboru koktela, vina i rakija. Posjetioce će zabavljati DJ Mahir Beathouse uz saksofon.

Rezervacije se mogu izvršiti putem emaila [email protected] ili pozivom na telefonski broj +387 33 49 10 10. Za više informacija o hotelu posjetite hotelnomad.ba.