Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim prirodu i bio sam na bezbroj mijesta kod nas i u svijetu. Mozda je ova planina lijepa ali iskreno ako je po slikama necu nikad pozeliti da je vidim. Jedan kuca/dom koja se ne uklapa u okolinu,jedan kontejner i polugolet.
ma nisi ti izgleda izišao dalje od granapa
@onedop, Gips je skinut,pa opet stavljen jer sam bio nestasan:) Ovo je tipican ,da ne moze biti tipicniji primjer kako ljudi donose odredjene zakljucke. Niko ne obraca paznju da ja nisam napisao da je planina ruzna:)))) Niko ne obraca paznju da sam komentarisao slike:)))) ( koje su zaista slabe) Ako ste vi koji ste pogledali ovaj prilog zadovoljni fotografijama,izgledom doma i sl, trk do opticara:) Star se konj ne uci jahati ali star konj moze malo i razmisliti prije zurbe:))
šta reći....ništa....all best
Ljepota...
Ko posjeti ovu preljepu prirodnu ljepotu nece se pokajati. Bila sam tamo prije 2 godine i nadam se ove godine da cu jos jednom posjetiti. Treba da cijenimo sto imamo ovako nesto. Netaknuta priroda
BIH je bogata pravim ljepotama, samo sto mi to ne znamo iskoristiti. Kada treba bacati smece i nesto unistiti tu smo prvi. Tuzno ali istinito.