Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja meraka ,prosetati do skakavca pa zapaliti na cistom vazduhu:))
А и већина Сарајлија који се данас тако декларишу никада нису ни били горе.
Kako god draze su mi te Sarajlije sto pominjes nego one bivse Sarajlije sto se okrenuse protiv komsija i svoj grad napadose sa okolnih brda.
Слажем се.. убијају српске сватове, протјерују другачије од себе и смета им све што је српска рука направила... апослутно си у праву.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Прелијепо је, често долазим са рајом да горе уживам и пијем :) А и није далеко :)
Skakavac je prelijep ali dok dođeš do doma možeš računati da u povratku posjetiš auto servisera...
nemas noge da odes do gore? auto ostavis dole kod izvora gdje je i kraj kontinuiranog dijela asfalta, do dragana imas oko 1h pjeske od tog mjesta, do skakavca 2,5-3h. samo papak ide do doma autom
Hahahhahahaha joj čuj autom...daj nemoj me zezati. Mlad,zelen i autom do doma :)
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
čarobna priroda :))))))))))))
Viš´ leptirice što ti je delija... On kad sjedne na biciklo na sve zaboravi, trzne se a on u drugom kantonu :)))
E svaka ti čast brate... ali ako si htio da se leptirica zainteresuje, mogao si joj jednostavno reći da voliš prirodu pa odete na kafu da se upoznate :)))) Ovo je ipak malo ekstremno :D
PRIKAŽI ODGOVORE (37)