Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRAGULJ KOJI ĆE USKORO BITI UNIŠTEN BAHATIM UPRAVLJANJEM - postavljanjem ugostiteljskih objekata preblizu, kretanja gostiju gdje žele, bacanjem smeća i sl. Zadnji put kada sam bio prošle godine htio sam zaplakati od tuge
Sjećam se da su vratili neke arape...Ili sam ja kratkog pamćenja.
Najjača je ona fosna umjesto mosta, nije mi jasno kako ne padaju u vodu turisti debelguzi.
Koliko vam je plaćen ovaj prilog? O čemu vi pričate, dođite u junu, julu augustu da vidite i snimite "dragulj" pretrpan debelim guzicama i kockastim glavušama uz vjersko nacionalni naboj krsta i šahovnice, neljubaznosti i hercegovačkog primitivizma, a uz to cijenama do neba za ništa. FUJ jer je prepušteno lokalnim gilipterima i huliganima, a sa turizmom nema veze nikakve
trebalo bi jednu džamiju ovdje otvorit, 'nako radi ravnoteže...
@kupo Jesi prirodno glup il' treniras ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svasta se moze vidjeti ako je Mostar polazisna tocka za turisticki obilazak... Kao prvo obici Mostar,Medjugorje,Blagaj,Počitelj,Blidinje(jezero) Kravice itd ...sve je jako blizu a ima se sta vidit ... Samo bas mi krivo sto su autoput izgradili tik uz ovaj vodopad,i to se vidi ...
Smije li se vježbati joga pored slapa?
Hahaha fol Ollie i Pablo hahah, Pablo Al Emirates i Ollie Al Kuwait.
Kravice su predivno mjesto, i nesto sto bi stvarno trebalo vidjeti bar jednom u zivotu. Samo sto je mene nekako iznenadilo je extremno puno zmija, pretpostavljam bezopasnih, ali opet nije najugodnije oku vidjeti, a nemam uopce neki strah od njih, daleko od toga. Naravno da ne mislim da ih treba iskorijeniti ili nesto slicno, samo konstatiram.
Nasa BiH je veoma nadarena prirodnim ljepotama, zato narode trebamo to da cijenimo i da cuvamo, da ne dozvoljavamo da se unistava i da se prave deponije smeca. Kada vidite nekoga da baca ili odlaze smece u okolisu i na mjestima gdje ne treba, upozorite neznalice neka se opamete.
Sto bi bilo lijepo tu klanjat. Ah meraka, al nedaju ustase koje ce ako Bog da svakako nestat u BiH kroz godine koje dolaze.
@Dopeman Bravo majstore. Isto važi i za susjedno međugorje gdje se idolopoklonici redovno sastaju.
@Cooliban....Ti si ociti primjer vjernika licemjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
obavezno promijeniti upravljačku strukturu tamo ismijavaju i tjeraju goste
Nije hercegovački nego bosanskohercegovački. 😀
jest da ustase ne tuku bosnjake a policija se pravi luda
Sovinisti i nacionalizmom nabrijani kockasti "ugrozeni" bh katolici kvare dojam turistickog bisera ... Neka hvala idem tamo gdje ljudi ne gledaju kako se zovem sit ja primitivizma i fasizma !
Ograditi i naplacivati pogled ili prodati arapima, prije nego sto domaci vijernici to zatrpaju kaučima i ostalim smecem.
Mjesto je stvarno čudesno, kupanje u njemu u povratku sa mora spada u obavezan obred (kome ne smetaju bjelouške)... Možda bi jedino trebalo promijeniti ime vodopada u "Ovčice", da bolje prikaže ovdašnji mentalitet :)
Ne znamo mi u tome uzivati, samo se glodjemo oko politike.