Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jok eto u privatnim avionima vilama i jahtama starlete i animir dame sluze za partije saha i covjece ne ljuti se
Bivsa VIP stjuardesa... Pa je sada kada je bivsa odlucila da progovori😂😂😂
HITNO POTREBNA INFORMACIJA IMALI GDJE DA SE NABAVI LIJEK "BOROPIN" KAPI I POŠTO SU? MOLIM VAS AKO IKO NEŠTO ZNA DA SE JAVI
mogla je koja slika od te VIP stjuardese....
što tebe dobro nataslacili i frknuli pa sad ti ko biva krivo😁?ti ono fina,lijepa,kulturno vaspitana i tako to...
Kvalifikacije koje trebate imati za ovaj posao jeste mnogo strpljenja, da brzo mislite, budete diskretni i budete spremni da putujete bilo kada i bilo gdje. I MORAŠ BITI OBDARENA, HMMMMMM ZNATE VEĆ ŠTA
Losos kojem je Saban Saulic na uho pjevao daj molim te koje preseravanje
VIP stjuardesa=........................
Kakvog li je okusa losos koji je slusao Mile Kitića?
utopio sa............
Znaci ona nije odbila tako da se oblaci jer nije dobila otkaz.
slike sestro, slike.moze i video
Naši političari isto tako handre narod, postavljaju nemoguće zahtjeve i dovode ga u razne neprijatne situacije, a sve to za 0 KM. Još im oduzimaju i to malo crkavice što imaju, a narod valjda zadovoljan, majku mu, pa ne reaguje. Malo se ibreti, ali ništa oziljno. K'o veli, šuti, imamo jesti, taman ono što njima ostane, i ljepota.
ova je neka postena hudnica sta ce za hljeb zaradjivala nema se jadi mojiiii :)))
Pa da si ružna ko sad Sebija ne bi te niko dodirivao.
Hoces reci da je sebija bila lijepa?
@Glupan98 Jest Bakiru, inače bi ašikovao sa njenom sestrom kolegicom na arhitekturi. A možda je znajući BAKIRA, isti ašikovao sa obadvije ISTOVREMENO !!, s tim da se Sebija pokazala nenadmašnom u krevetu, što je bilo izlučno za konačnu bračnu odluku !! :)