Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam i ja prekrasne fotke,pozdrav svima sa kraja svijeta...
dje je terrence na slikama?
S njom fotografije liče na plakate za horor filmove.
joooj, ovako bi i ja, ali prvo obici sva sveta mjesta, onda egzoticna i misticna, pa avanturisticka....treba imati zelju i para of naravno. slikice su predivne!
slike su kič kičeva.
@smekenzi meni se svidjaju!
niko nece pitat gdje ce spavat za godinu-dvije.. lako je dok ima para ;)
Prekrasne fotkice... prekrasan zivot... samo ruksak na ledja, putovati i istrazivati....
:)) Provode dane u potrazi za najljepšim mjestima na svijetu... Predivne slike, skoro pa nestvarne, surealističke ..prelijepo
ovo su KIČ slike... i jos pretjerano uradjene u Photoshopu
@smekenzi ; Ja ovdje ne bih upotrijebila rijec kic, jer nije rijec o pravoj umjetnosti. Sto se tice photoshopa, sigurno da je koristeno (kao i u vecini slucajeva u danasnje vrijeme) ali nema razloga da ne kometarisem slike ako su photoshop, meni su lijepe:)
Ma hajte molim vas!
slike izgledaju jezivo.kao iz horor filmova c kategorije.samo gledam kada ce iskociti celava lutka sa motornom pilom u ruci ili sa kuhinjskim nozem. i ono najvaznije.ovo je fotomontaza.