Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A od 2024. Bh telecom i Venecija počinju zrak naplaćivati.
Nešto se zaista mora preduzeti. Ti kroz Veneciju ne možeš da prođeš. Sve je blokirano gomilama ljudi. Prvi put kad sam bio mislio sam da su u pitanju protesti udruženih sindikata.
isto i u starom gradu u mostaru treba
Nebi išao u Veneciu da oni meni plate, ali ok svako ima svoj ukus i izbor.
Lijepa Venecija za posjetit. Dovoljno 2 3 dana da se sve obidje
Ko jos ide u Veneciju?
Da se nije Neum pobunio oko ulaska kruzera ne bi ni Venecija ovo uradila
Pošteno
ko voli nek izvoli, ja bi negdje u prirodu
Venecija je napuhana. Staro, ofucano i bacanje pjeska u oci. Ne preporucujem.
Jesi ti siguran da si ikad vidio Veneciju ? Venecija ima zasigurno jednu od najljepših arhitektura u Italiji a i općenito
Pocece sa 10 eura a zavrsice na 50 ili vise. Ovako je i Diznilend poceo naplacivati parking devedesetih nakon decenija besplatnog parkinga. Prvo je bilo dolar devedeset seste, a sad je trideset dolara. Kad se osladi laka lova gradskoj upravi ima samo cifre da skacu.
Ovi veća bijeda nego mi u Bosni i Hercegovini 🤣
Pa koliko je turista moci ce finansirati odvoz smeca iz cijele Italije.
Pušite đoku više oni kanali smrde sačuvaj Bože i ono bi nekome nešto ograničavalo 🙄
Hahaha
Isto kao svetišta. Bez moneta ništa
Grad koji je postao nocna mora za svoje stanovnike i oretvara se u muzej, mnogi su prodali svoje kuce i stanove da bi se napravilo mjesta za turiste, cijene otisle u nedogled od kafe koja je 10 eura do stana koji je milion eura