Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogi ti si moj favorit ovdje.... 1, 2. 8, i 9-ta to je slijed, to je pravi niz... zelim ti puno uspjeha u zivotu i sigurna sam da cemo mi za tebe jos mnogo puta cuti i citati o tvojim uspjesima.
treća je odlična.
slike su fantasticne, 1 i 6 mi se pravo svidjaju... sve najbolje
neke su slike bolje, neke lošije, ali komentirati sliku na temelju toga da li je vesela ili depresivna, kao paralelu da je ovo prvo dobro, a ovo drugo loše, samo po sebi, je apsurdno. Umjetnost ne postoji da zabavi, nego da posmatra stvari iz nekog drugačijeg ugla. Meni se sviđaju slike 5 i 7 :)
nista specijalno
Nema kompozicije, nema tehnike, fotke nemaju tacku interesa...
eee idite da se sve moze kad se hoce....svaka cast oggiju i njegovim slikama i uspjeu koji je potigao!! svaka ti cast careee srce mi je igralo dok sam vidjeka tvoje sl
Sve nabolje.....
pozdrav davore, hvala na komentarima o slikama na sarajevo-x. ove ratne / crno bijele su uradjenje na filmu dok sam jos imao nikon photo aparat i gdje sam sam izradio slike, nisu uradjene u Photoshop-u. Sto se tice slika, u zadnjih par mjeseci nemam nekog vremena da slikam jer imam previse filmove na kojim radim tako da sam busy, crno bijele slike su iz mog privatnog arhiva i drago mi je da ih je sarajevo-x objavio. Pozdrav OT :)
pozdrav oggi, ja slikam otprilike isto sto i ti i otprilike je ovo sto si ti pokazao atmosfera koju ja svojom fotografijom zelim postici. od svih ovih slika izdvojio bih drugu koja mi se cini da je uradjena na filmu? ako nije, onda jako dobra obrada. onda mi je isto fantasticna peta s ovom duzom ekspozicijom... inace, ne volim ratne teme, mislim na ove rusevine, ali su fotografije odlicne. sedma slika je super, ali isto mislim da nisi trebao ici na kombinaciju kolor i c/b. osma ubjedljivo najbolja pozdrav
5 slika je odlicna, svaka cast
dobre fotke :) svaka cast ali opet zamjerka sarajevu-x opet sarajlija jeste ... nemam rijeci za vas fakat ono ccc niste vise vrijedni komentara ...
Hvala svima na komentarima i na vremenu da pogledate slike. Gore je napisano da studiram Doc Film i Fotografiju ali je greska jer studiram Dokumentarilm Film i TV, ne fotografiju :) Ako zelite pogledati jos malo drugacijih slika onda posjetite www.oggitomic.com :) Sve najbolje i jos jednom, velika Hvala na komentarima :0 Oggi Tomic (UK).
Ocekujemo malo drugacije fotografije kada je izbor teme u pitanju
zasto uvijek nesto zalosno ...MOGUL IKAD BITI NEKE SLIKE KOJE SU RADOSNE..