Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prave kakanjske:).amaterske,ali nisu lose.svaka cast na trudu.zeljeznicku stanicu imam i ja,bas istu fotografiju:)
samo naprijed marko gdje ti igras tu smo mi.... slike su strava..... a ovi majstori sto pljuju po slikama neka izloze svoje...bootovi zivi lol
Da li je iko osim mene primjetio da uvijek u kometarima dodje do svadje :( Da li moze neko da ostavi svoje licno misljenje a da ga neko drugi ne prokometarise nego da i on to isto uradi ? :( Zasto sve zavrsi sa svadjom na nacionalnoj osnovi? :( Cim se ignorise neka budala i njegovi komentari njemu nece vise biti zanimljivo pisati gluposti i tu ce biti kraj, samo pogorsavate :s S budalom se ne raspravlja..
imafotki, ja sam svoje davno poslao, ili su stali sa projektom ili su krajnje ne azurni
jel on to obrve cupa
Šta je ovo ospuhalo ... nema fotki već nekoliko dana. Hajde ba probudite se haaaallo!
Kakanj je uz tebe !! :-)
IDIOTE, ne potpisuj se sa \"Musliman\". Ne prljaj tu rijec! I Ne pripadas ovdje i nadji pravo mjesto za sebe. Ima dovoljno mjesta na svijetu i za vas bolesne, [email protected]
Vlah, jebale ga slike.
Ovaj mali na slici je bas sladak .. hajd mi zavrsi broj :-p
bravo Marko, ne osvrči se na zlobnike
E..., ja serem k\'o foka, ti foka. Možemo se vrijeđati, a? Čitaj clicka, preskoči mene. Click je rekao što je htio, ja također.
osam seset seres ko foka inace nemam naviku prostaciti ali tvoj idiotski komentar koji je pun nekakave zavisti i zlobe prosto me natjerao Kometar click-a je bio sasvim dovoljan
Uredu, i pored silne želje za prepirkom, svi ste se složili da Marko nije profesionalac i da shodno tome od njega ne treba očekivati pretjerano dobre fotografije. Štaviše, ove fotografije su i daleko ispod prosjeka. Posljednja je konceptualno zanimljiva i ona je taj neki prosjek. Još nešto. Marko kaže da fotografije obrađuje u PS-u. Gdje ovdje vidimo naznaku da je iole koristio PS, sem u zadnjoj gdje sam kaže da ona je \'\'prvi pokusaj Infra red fotografije (photoshop) a ne b/w\'\'. Čak ne bi ni shvatili da sam nije rekao. Dakle, aparat u ruke i vani slikaj i slikaj, a kući sate i sate s Photoshopom se druži, Marko, i za nekih desetak mjeseci još jednu nam galeriju pošalji. Vježbom do savršenstva, ili talentom do savršenstva i slave. Rekao sam da je ovo, haj\'mo reći, prosjek. Da li je Sa-x portal iz neke zlatne sredine, bar bosanske? Da li Sa-x ima uopće neku selekciju ili objavljuje sve što čitatelji i čitateljke pošalju i time ispuni neku dnevnu kvotu? Odkako postoji ova rubrika \'\'Vaše fotografije\'\' imao sam priliku vidjeti nekoliko doista dobrih galerija. To je ono čime Sarajevo-x treba da se ponosi i da radi na promociji tih nadarenih autora, a ne da pravi deponiju radova svih što žele biti umjetnici. Ovaj portal je ponos sviju nas i oni vi što ga održavate morate uzeti to u obzir, činiti ga što većim i većim. I možda nekada, ko zna, napraviti i izložbe najboljih fotografija što su objavljene.. Živjeli!
Koji ste vi idioti zavidni, slike i nisu profesionalne,a niti je iko od vas strucnjak, jer da jeste ne bi se bavio podcjenjivanjem amaterskih slika.Slike su sasvim ok i za pohvalu,vazno je da momak ima zanimanje i hobi,a ne kao vi jadni besposlicari kojima je jednina zanimacija u zivotu vrijedjati i osudjivati druge..