Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa slika,samo ju je \'\'progutala\'\' sjena zbog krivog kuta fotografiranja.
Takodjer preporucio bih ti da ne koristis sepia filter. Pokusaj sliku obogatiti na neki drugi nacin
4 i 9 Ostale su malo siromasne.
Super, svaka cast na fotografijama, izdvojila bih slike 1, 7 i 8. Vidi se da gradska raja ima talenta u mnogo cemu. Pozdrav za Svedsku.
@baustelac-ne seri previse svaka cas
Kako je amater, odlicno je! Jedino sam cuo da je taj Igor amater i u drugim stvarima.
@BlackSnake Pa slozit cu se stobom, takodje bi po mom misljenju bilo bolje koristiti malo manje Photoshop (za nijansu) A za ostalo cestitke...
Možda se nekom neće svidjeti ali čini mi se da nedostaje mašte. Cijela se galerija mogla svesti na 3-4 fotke. Ne kontam zašto se čiko koji čita novine pojavljuje 3 puta. Takođe perspektiva ulice se pojavljuje 3 puta. Katedrala je do pola u potpunoj sjeni pa se ne prepoznaju detalji, druga je priča kada se radi o silueti. Na fotka ulaznih vrata sličan problem, umjesto vrata se vidi crnilo bez detalja. Od svega bih izdvojio čiku sa prve fotke, zatim one smokve i pustu ulicu u jutro.
U Svedskoj pingvini, zdravo
Odlicno, meni najbolje do sada!
jeli ova prva slika iz svedske
pozz fine slike stvarno, al cemu 2 iste slike i jedna sa istim motivom al crno-bijela :) mozda bi izdvojio prvu, drugu, sedmu i osmu
Slike Bascarsije su mi prelijepe!