Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Panteon je 2 eura u Rimu. U RIMU. Ja ne mogu ući u Vijećnicu ispod 5 maraka ...
Prijedlog za Stari most 1,5 euro. Posteno?
Stariji moj golf od starog mosta
U Panteonu se ne nalazi grob Rafaela. Pročitao sam to u Anđeli i Demoni.
Samo dok ga na karti nadjem.
Ko je bio jednom Rimu zna da se ulaz placa najmanje 10 Eura po osobi za sve, tako da ova cifra od 2 Eura je blago receno smijesna. A panteon godisnje posjeti oko 8 miliona turista , to dodje 16 miliona cistih eura. A sam objekt je znaci mrtva perfekcija. Kad pogledas prema onom gore otvoru, pa kad vidis onu svijetlost, znaci sjebes se...ali sta zna bosnjo sta je panteon...
Meni su one katakombe mraka. Kilometri i kilometri pod zemljom.
A kupola mu otvorena...cijeli grad je nesto najljepse sto sam vidio do sad.....
Nema se tu sta vidjeti, upropasteno krscanskim simbolima. Kao da vec u Rimu nema milion crkava. Misle da ce posjeta ostati tolika kad pocnu naplacivati, hao jes nou. Sve lijepo se vidi s vana. Kad je vec crkva, nema nista odvratnije od naplacivanja ulaza u istu, ew.
Ulazak u Vatikansku baziliku sv. Petra se naplaćuje 4-5 puta više. Ovo je baš mala cifra, s obzirom da je dosad bilo besplatno i da se u Italiji ulazak u 90% spomenika naplaćuje oko 10-15 eura.
Ulazak u Vatikansku baziliku sv. Petra se naplaćuje 4-5 puta više. Ovo je baš mala cifra, s obzirom da je dosad bilo besplatno i da se u Italiji ulazak u 90% spomenika naplaćuje oko 10-15 eura.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja kad sam usao, meni se prispavalo ali valjda sto sam pjesacio preko nekih brezuljaka da stignem tu.
Bio, vidio, i nisam platio ulaz.....
ja bi uveo kod nas sljedecu tarifu. da vidis cetnika 5 Eura. Budzet bi se napunio ko bazen dok si rekao keks. Onda bi te pare pokrala SDA i rastalila se sa svojim koalicionim partnerima. I Covic bi trazio u tome svoj tal jer se nekoc potpisivao cirilicom .
ovaj promo za Relax Turs, gdje nema komentara, pa da pitam ovdje, ima li halal certifikat?