Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana sam bio u Istanbulu. Ako cete mi vjerovati, nisam nista tako lijepo u zivotu vidio.
U Istanbulu postoje mnoge pravoslavne i katoličke crkve, pored mnogobrojinih muslimanskih Džamija. Zašto zvanično Sarajevo i zvanična Banja Luka ne mogu slijediti primjer Istanbula, glede suživota i slobode propagiranja religije i izražavanja iste u javnosti? Zar Banja Luka mora biti veća Moskva od Beograda?
Ali nazalost imaju dvije vrste Srba (bez uvrede). Nacionaliste iz RS-a i Srbi iz Srbije koji su ipak bolji od ovih prvih.
@nikola @"muslimanskih Džamija" Suvišan ti je prefiks muslimanskih, jer ne postoje pravoslavne ili katoličke džamije. @"Zašto zvanično Sarajevo i zvanična Banja Luka ne mogu slijediti primjer Istanbula, glede suživota i slobode propagiranja religije i izražavanja iste u javnosti?" Pokušaj zamjene teza i izjednačavanja žrtve i dželata. Cijelom svijetu je poznato da u Sarajevu za vrijeme srpske agresije na RBiH nije srušena niti jedna jedina crkva bilo pravoslavna ili katolička, dok je u Banjaluci potpuno srušeno svih 16 banjalučkih džamija čiji su se ostaci vozili na d.e.p.o.n.ije. Jasno je ko je pokazao suživot i toleranciju-Bošnjaci muslimani, i jasno je ko je pokazao rušilaštvo, logore i grobnice-Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
mene stalno neko yeba a najvise sama sebe
.4...
Volim Istanbul i uvjek mu se rado vratim❤
Volim svoj rodni grad, to je bez daljnjeg, ali kad bi mi se sutra ukazala prilika za posao i zivot u carigradu... teleportirao bi se kao goku... Bogu hvala pa sam imao priliku da vidim Istanbul i stvarno je najljepsi grad.
Istanbul je fenomenalan grad za turisticki obilazak, ali ti nebih preporucio da tamo zivis i radis ;) iz svoga licnog i obimnog iskustva...
hvala Jo ali iskreno, nema nigdje rahatluka kao ovdje kod nas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
velicanstven grad i istinski jedna od svjetskih metropola !
Nažalost u njega će moći samo djeca SDP-ovih tajkuna i mafijaša..
uskoro ce zaci na istoku
Prelijep grad, odmor za dušu... :)
Meni su oni simpa, ali bilo me je malo strah, jer stalno prate i hoce da se upoznaju..
kakva je to metropola samo...
u stambolu na bosforu bolan le\i pasa OSMANLIJA DO GROBA
Ovdje je puno papaka koji preziru sarajlije, a sve bi dali da se skrase u Sarajevu. Nije li tako?!
ovdje treba živjeti, čisto more, nema stoke komunjarske....ljepota
bezobraznice bezobrazni
Hvala lijepo.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Svaki grad ima svoju ljepotu i vrjednost,,svakome je njegov grad najljepsi,,tako meni moja rodna Tuzla i drugi grad Zadar odakle je moja ljepsa Polovica,,,
jebala te tuzla, malo veće selo
meth XXI Sto bolan Tuzlu toliko volis,,da nisi i ti slucajno bio u onoj grupici sto je lupala po spomeniku na KAPIJI, ja radi tebe nemogu mrzit SEHER SAREJEVO NI PRAVOG SARAJLIJU
Bože ima li ljepšeg grada :-)
liče zaslijepljen si mržnjom prema islamu, mada je Istanbul naselje koje sažima islamski sa svim predislamskim periodima arhitekture. Bizantske građevine, islamske, pa i rimska i antička grčka nalazišta, sa sve modernom blještavom arhitekturom.... Da si bio, znao bi ;)
šta stara grčka, stara srpska jel tako :D u početku bijaše riječe, i riječ bijaše serb i serb bijaše riječ