Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj ti, ne konta niko to trojstvo ni ti ni ja, niko.....ne znam u sta tacno vjeruju u duha, sine, Boga, isusa ..i onda dolazi ono pitanje zar Bog nije samo jedan jer kazu i to JEDAN JE, a opet govore to trojstvo ....cudnoo A ZNA SE KO\' JE JEDAN, JEDINI ;))))
@marija - nije Mohamed nit\' Isus vec Muhammed a.s i Isa a.s.... - ovaj kip strasan i nije mi jasno od kud ideja da uopće ovako izgleda...al\' ajd svasta oni prave od tzv. isusa pa et\' morali i ovo...ccccc
@Marija Hoces reci Isuska, koju su NABILI na nesto !!!
Dragi brate muslimane. Nama katolicima/krscanima nije covjek neprijatelj nego sotona je neprijatelj covjeka. Toliko da me se nebi krivo tumacilo. Na osnovu kojih dokumenate se osniva ucenje islama kad se ne prizna ni Tora a ni Biblija (sa Starim i Novim Zavjetom). Gdje je ta navodno istinaita Biblija ili Tora na kojoj se zasniva ucenje islama. Svaki dobar krscanin treba ciniti djela koja je cinio Isus Krist te tako biti Njemu slican. Tako i svaki dobar musliman treba sljediti primjere Mohameda i biti njemu slican. Sad ti uporedi ta dva puta i razmisli koji bi doveo ovajs svijet napokon do mira i ljubavi. Kako je zivio Isus Krist i sto je cinio? Kako je zivio Mihamed i stoj je on cinio?
Meni nije jasno sto se ne zove Isa jer tako pise na najstarijim izvorima Biblije? zasto se moralo uzeti grčki izraz Isus? I ne kontam to Trojstvo stvarno???
U svakom slucaju je ljapsi od CRNOG KAMENA!!!! A ako niste znali tako je i izgledao prije nego li je Uskrsnuo. A sliku svoga djeda ili nekih drugih dragih osoba stavis na zid ili na neko drugo mjesto, pa sto ne Kralja Svih Kraljeva. Aleluja!!!!
muhamed je bio jedini pravi prorok.. jedina stvar sto mi smeta je da je spavao sa 12 godisnjem djevojcicom ali su mi rekli da je to normalno kod arapa ?
Ja sam cuo da Isus nije bio Isus ???? Nego da se ZVALA Isuska, i da je imala laznu bradu... Navodno je ta Isuska voljela da se predstavlja kao musko. Druzila se samo sa muskima. Imala je samo jednu prijateljicu onu rospij.u Mariju Magdalenu. A da je ona u stvari zensko znala je samo njezina stara koja joj stalno govorila: \"E moja Isuska okanl se corava posla, kada te otkriju NATAKNUCE TE na neku stvar\".. Bas ko u onom filmu \"Cvrsti momci ne placu\". A kada su zatim drugovi rimljani otkrili da ona Isuska nema onu stvar, i da se pravi musko, odlucili su da je NATAKNU na neku stvar. Otuda dolazi ideja o RAZAPETOJ... Molim upuce religiozne fanatike za komentar ove RELIGIOZNE ISTINE.
MODERNA IDOLATRIJA, NIKAKAV SIMBOL OVO NIJE, VEC SAMO DA SE POVECA BROJ TURISTA DA BI SE PROOFITIIRAALOOO, OPAAA. KASNO CE BITI NA SUDJEM DANU DA SE KAJETE, OKRENITE SE PRAVIM PUTEM I PRAVOM PORUKOM ISUSA A.S. DA JE SAMO JEDAN BOG I DA MIMO NJEGA NEMA NIKOG.
Zanimljivo je samo da nije se ta vijest pojavila ni u jednom značajnom poljskom dnevniku/portalu... što vas to interesuje, ne mogu da shvatim Sem da preko drugih liječite sopstvene probleme... normalno su verske teme blokirane za komentare.
ma daj bjezi ba!!!!zar stvarno mislis da je tocno to sto si napisao!!!kakav KRALJ kakve TRICE!!!!!samo je jedan KRALJ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!ELVIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od svih SF priča sabranih u svetim knjigama ona o Svetom Duhu je najviše šuplja.
Isus je sin Božiji, i osim što se molimo Bogu Ocu, molimo se i Isusu da se zauzme za nas kod Oca svojega. Neko napisa da Isus nije bio kralj. Jeste bio kralj, samo njegovo kraljevstvo nije bilo od ovoga svijeta. Na stranu ko ne vjeruje u to, ali meni je veća muka i veće zlo od onih koji nikako ne vjeruju u Boga, prosto mi se plače koja je to tuga. a nisu ni svjesni šta ih čeka poslije.
Matthew 26:39 \"And he (Jesus) went a little farther, and fell on his face, and prayed\" ^ Isus se molio Bogu. Mi volimo Isusa i molimo se istom Bogu kom se i sam Isus molio. Pozdrav!
Onaj ko se sam moli Bogu nije Bog.