Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ku.rvaluk ide komotno, pola Srpkinja zaposleno u Dubaiu
To im je dopunska djelatnost.
Čuo sam te kuloarske priče a i tračeve, mlade žene idu u Dubai gutat mačeve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S obzirom na to da mi je auto često prljav, bio bih solidan robijaš tamo
Ma jebu oni sebi mater
Odlicni zakoni
Bio sam dvije sedmice tamo samo da vidim sta ljudi stalno na fb i instagram hvale, moram reci cista je zemlja ovako na prvi pogled a brate dok skontas sta se tamo desava preludo, pa pola zena tamo sa balkana, ukrajine, rusije a sve se k*rve samo za neki image na drustvenim mrezama. Ovdje u becu imas javne kuce i bar ne krije se nista a u UAE i katar glume muslimansku drzavu a po trotovaru samo slikice sa brojem "I'm Svetlana, call me baby!!!"
E da imaju izmetbegoviće nebi tako bilo
Arapski kozojebi. Sta drugo ocekivati
Živiš u kamenom dobu u odnosu na te ljude a najveći domet tvoga uma je da ih vrijeđaš. Napravi bolan nešto od svog života a ne da frustriran na internetu pljuješ po ljudima.
Ako tako nazivaš ljude koji žele iskorijeniti psovke, vrijeđanje, nečistoću, otimanje....onda se pitam kako bi nazvao osobe koje to sve podržavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Zaboravite hranu u javnom prijevozu" Ovo mi se sviđa. Kod nas lola iziđe iz autobusa kupi burek i umjesto da ga odmah pojede, dok traje pauza, on čeka da autobus krene.
U Evropi političari daju ostavke ako naprave i najmanji prekršaj. Oni se gore kažnjavaju od običnih građana, jer se smatra da trebaju biti primjer poštenja. A u muslimanskim zemljama obratno. Oni građane kažnjavaju za gluposti.
Joj kakav grozan naslov. Nije tacan ni 1%. Cuj u zatvoru ste dok trepnete :D Za prljavo auto se placa kazna, i to ne ako je normalno prljavo, nego ako je ostavljeno mjesecima na mjestu (javnom) i skupila se pustinjska prasina da se ne vidi ni boja. A za rijec F pisala sam javno na forumu svima da se f. i niko nista. Mozda sam im ja izuzetak za posmatranej i izucavanje :D
Mi i ne izlazimo iz zatvora nikako. Nisam ni znao zašto. Dosad.
LIJEPI BALKAN!!!!! ❤️
Neka je tebi fino na Balkanu u ovoj vukojebini gdje možež raditi šta hoćeš zato što lopovima koji vladaju ne odgovara da vlada zakon i red. I zbog toga će Balkan ostati smrdljiva rupa u kojem jedino lopovluk, nacija i stranka prosperiraju a sve ostalo propada.
Sra nje od drzave pa ko bi tamo zivio kako izdrze ovi nasi balkanci osim sto je prevruce glupa pravila imaju kako neko nadje zensku tamo djaba im sve pare svijeta
Trebam zenu odvesti u UAE pa je navuci da mi telefon uzme
Iskreno neke stvari su ok kao privatnost ali zadiru na whatsapp wtf?