Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad malo bolje skontaš, robinzon kruso je bi plaho sretan insan...
ti bi volio bit petko?
...jok, nedeljko :)
Konačno, svi putnici će moći komunicirati preko elektronskih uređaja, slati selfije jedni drugima i textati međusobno.....još malo i nemoramo ni pričati....
i da plovi po Savi kad nemam para za njeg a kamoli po Karibima :D
Džaba sve kad nema ćevabdžinice... ccc
JEST DOK I OVAJ NE ROKNE U KAKVU SANTTU LEDA...............
jedan plićak i greben i ode tehnologija....pa pa....
"Quantum of the Seas će ploviti po istočnim i južnim Karibima." - a ja neću ploviti na njemu. :D
lijepa zemlja, asfalt, makadam, kozji put, kaldrma, krs i sve ostalo gdje nonama mogu stat i ostat :)). ne bi na ovo cudo, za sve aplikacije svijeta!!
Nesto mu fali, al' ne mogu da se sjetim sta...
Neko tamo mu fali
divno...nek se provode i uzivaju oni koji mogu..meni je to bezveze..treba uzivati u ljepotama bosne i njenoj prirodi a jeftino i nadohvat ruke..
"konačno zaplovi u novembru ove godine" Kliksovci cesto koriste rijec "konacno", kad da svi u redakciji mjesecima sjede, grizu nokte i nestrpljivo ocekuju kad ce zaploviti neki brod na drugoj strani svijeta. Konacno, nama je sasvim svejedno hoce li ili nece isploviti. Evo, sto se mene tice, mogu da sacekaju i nekoliko mjeseci, pa i godina.
meanwhile in Bosnia....