Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ni toliko ne znate? ne morate otvarati turističke vodiče, enciklopedije, a ne morate ni do rima, kad vas već ni učiteljica ni mamica i babuka nisu učili - u ovo što imate pred sobom dok navodno objavljujete vijesti ukucajte ŠPANSKI TRG RIM (inače će vam izbaciti i mostar) i dobijate nekih 170.000 web stranica. kako vam nije naumpalo da je i gramatički teško izgovorljivo, a i logički besmisleno imati trg ŠPANIJA usred rima. ali i ja sam blesav, znam koliko ste šuplji, koliko stvari ne znate dalje od blažuja i kozje ćuprije, a tražim od vas da znate šta ima u rimu. dobro da ste uopće i ČULI za rim
sve što je u drugim zemljama , gore navedeno zabranjeno, kod nas je sasvim normalna pojava,,
...kod nas je zabranjeno bit\' pametan :)
Zabranjeno i pomisliti da se mozes, na osnovu kvalifikacija i iskustva, zaposliti u nekoj od drzvanih institucija ili firmi - sa vrata ti se portir smije i vrati te nazad. Zabranjeno zivjeti u BiH a neimati stelu za sve zivo i nezivo.