Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zaista fantasticno!
Ti su buraz vjerovatno posjetio \"Gradinu\" (tako se zove stari grad Srebrenik) prije par godina. Da si bio u skorasnje vrijeme vjerovatno bio vidio da je na ulaz kule postavljena kapija, tako da ta balavurdija nemoze uci kad im se prohtije a o cistoci i bezbjednosti posjetilaca brine se cuvar koji je postavljen od strane opcinskioh vlasti u Srebreniku.Stoga jos jednom pozivamo sve znatizeljnike,zaljubljenike u strare gradjevine da posjete ovu prelijepu tvrdjavu . Fotografije starog grada u Srebreniku mozete pogledati na http://www.srebrenik.net/ogradu/slike/danas/grad_i_okolina/index.php
Stari grad Srebrenik preporučujem svakom ljubitelju starina i dobrog pogleda. Šteta je samo što kod nas nikad nije bilo pameti i volje da se takvi spomenici urede na način kako, recimo, rade u susjednoj Slavoniji, a o Hrv. Zagorju da i ne govorim. ne treba tu ni puno para, cca 500.000 KM (što je sitnica u poređenju na ono što ministri, političari i NGO muljatori \"proćeraju kroz gu*icu\"). Ovako, stari grad Srebrenik je jedino dobro mjesto za narkomane i okolnu seosku balavurdiju sa sprej-farbom i njihove \"grafite\".
Bosona neg sta!Najljepsa zemlja na svijetu!