Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..kakvog finog vina iz hercegovine, manite se veranja po brdima 😂😂😂😂😂😂
...baš ocam', fino kamin, fotelja, stolic i uzivancija... cuj da je izvereš na stijenu 😂🤣😂🤣🙃🙃
..a, što da se verem kada moram silaziti 😂😂😂😂😂😂😂nigdje veze 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije nekoliko se javlja neki kantonalni ministar turizma iz Mostara i kaze, Mostar nema sta ponudit turistima u zimskm periodu. A taj dan skoro 20 stepeni u Mostaru. Pa moj ministre imas ponudit sunce i toplo vrijeme u zimskom periodu.
Problem je sto uopste nemaju neki plan , viziju i ocekivanje da ce turisti doci na lijepe oci . Propustili su oni dosta toga sto se tice turizma , sve je to sitno kako moze biti.
Mora kad nemaju Konakovica da postavi famoznog difovca i onog budaletinu Caluka ,sve gori od goreg kadra a bogme uhljebise se i turizam,Nisu oni turizam oboili u zeleno tj dali stranci !
Kalifornija :)
od dosade skakat sa litice.
Najljepsa❣❣
Da je pameti kod brace Muslimana pa da kao turisticku atrakciju promovisu odstrel vehabija, gdje bi im bio kraj... Ja licno bi podigao kredit da to sebi priustim, odstrel odraslog muzjaka vehabije u sumi! A tek zapadnjaci, puni para kad bi otvorili dzepove za ovaj vid lovnog turizma. Lova do krova!!!
e jbg sad... prosipas turske lovacke igre kada su ganjali srbe po sumama ... daj nesta novo
Ozbiljan sam. Bio bi spreman platiti par hiljada maraka za odstrel kapitalnog primjerka vehabije. A zamisli kad bi tek zapadnjaci culi za to... Ihhh, para ko blata!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hercegovina je lijepa samo ljeti.... ne trazite ljepsu stranu gdje je nema.....
A zimi ti nije lijepo sjediti na 20 stepeni, sunce, cisto nebo ko suza :) A dobro, mozda si par-nepar tip, u tom slucaju izvini.
Ove zime nekako nije bilo tih 20 stepeni....bar Mostar, Blagaj, ja bio.
Lijepa moja Hercegovina, kamen, krš i maslina :)
vino ganga neretva 😂
ima samo moraš tražiti 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH je bogom data po prirodnim ljepotama i ekoloski jos uvijek cista zemlja sto je rijedak primjer u europi.Da imamo pamet i snalazljivost jednog svaba ili holandeza i sa nekim skromnim ulaganjima za pocetak moglo bi sigurno 1/4 pa 1/3 naroda da zivi od turizma
Potencijala ima sirom nase domovine, samo je problem sto budzet muzu aktuelni lopovi i bivsi (bijelohljebarosi) pa se ne ulaze u razvoj. 😠
Bas neki dan pricam sa dva njemca, bili prije par dana u Bosni na Bjelasnici, kazu ima Bosna veliki potencijal za turizam al dosta neiskoristen potencijal..