Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MashAllah,prava ljepota;)
Nafta cini svoje
.....promjeniti odamah ime u Divny:)
..odmah, bem te stara i ćorava:))
.....šta ćeš, i ćorava koka zrno..:)))
prelijepo, iznenadjena sam, jer su mi fotografije rusevina jos uvijek u mislima. neka samo nastave graditi i zivjeti normalnim zivotom
Grozni je baš suprotno od njegovog naziva, prije će biti da smo mi ovdje u Groznom
Okupacija na jedan vrlo cudan (ali neprihebiv) nacin.
postoji pametni i glupi način okupacije. ovo je pametni.
Kad bi Bošsnjaci bili bolji ljudi, a ne pijanice...... eh
Oni su izgrađivali, nisu krali!
E onda smo mi i dalje kreteni i ne vjerujem da cenam u glavu.
Prodali se Kadirovci za saku dolara ( rublji )
leti atommska moskva moskva groznyyyy booommmm djmije djamije nema nidjeeeeeee. o
djamija svakako nigdje i ne postoji...DŽ...:)
Ovakva ce biti cijela Rusija. Nije dzabe Putin muslimanku ozenio.
Naravno da je sve obnovljeno kad je na vlasti koalicija SDA + HDZ + SDS + SDP + SNSD! E, kad bi mi imali takve pliticare ....
"čečenski grad Grozny" :-) Zasto Grozni na engleskom? Zasto ne Chechen Grozny? Budite konzistentni jer ako ovako nastavite, sutra ce osvanuti clanak o Belgrade ili ce i jadna Bosna biti prekrstena u Bosnia. Ovako izgleda Grozni kad Ceceni zive u miru u svojoj domovini Rusiji i bratstvu sa Rusima, a svi znamo kako je izgledao kad su izazvali gradjanski rat. Mozda bi Ukrajinci mogli da izvuku neke pouke iz toga.
De nauči pravopis bosanskog jezika. Na srpskom se isključivo piše onako kako se izgovara (npr. Њујорк) dok je na bosanskom i hrvatskom dozvoljeno i kako se piše na stranom jeziku i nako kako se izgovara na maternjem (npr. New York ili Njujork).
Bosanski jezik ne postoji, ali i na tom tvom "bosanskom" imena ruskih gradova se jos uvijek ne pisu na engleskom, nego na "bosanskom". U suprotnom bi citali o Moscow, a ne o Moskvi. Isto pravilo vazi i za Grozni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Muslimanski Las Vegas
U čečeniji mozes imat koliko hoćes vjencanih žena, dozvoljena poligamija... u čečeniji su 80% punoljetnih muskaraca, ili vojska ili policija, i benificiran staž 1;3... u toj republici benzin je 1 KM 1 l... u toj zemlji malo njih doceka penziju... Pričam iz iskustva jer sam bio tamo... Sad bi se vratio i živio, klima im je bolja nego kod nas, i svi čečeni su crne kose , ne ko rusi žuti... i imaju srce veće od rusije...
Svaka cast..Ako si sa Putinom moze se sve,ako si protiv gotov si. A mi se okrenuli popisanom zapadu i cekamo ko fol neki ulazak u evropsku uniju a to i budala zna da nece nikad nas pustiti da udemo tamo.Dobar primer da malo razmisljamo o nama i nasoj buducnost.
Doci ce dan kad ce u Bosni shvatiti da je Bogicevicevo NE glavni uzrok svih problema u ovoj drzavi.
Vrhunac patriotizma, dislike.
A sve se prica Bosnjaci pripadaju Evropi po svjetonadzoru, kritickom promisljanju, intelektalnom kapacitetu bla bla bla.