Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ste dosadni vi bosanci,pojma nemate sta je zivot...:D:D Zivjeo sex!!
slazem se sa razmisljanjem
Prva dva komentara su uredni, treci je iditosko-pederski; cetvrti nema veze s vezom... Elem, ako neko od vas otputuje npr. na Filipine ili jos gore na Tajland, vidjet cete sta znaci takvo drustvo. Svi bijednici; ped*ri; pedof*li i ostala gamad idu tamo i za sitne novce izivljavaju se na djeci; zenama; djevojkama. Takvo drustvo, drustvo u kome je sve dozvoljeno i \"moderno\" i \"normalno\" dopusta da npr. na ulicama gledate 60-godisnjaka dok vodi za rucicu dijete od 16 godina (musko ili zensko). Prema tome, idioti, to cemu tezite; ta glupa \"civilizacija\" u kojoj se sex toliko velica = propast. I nemojte mi sad poceti pricu o ekonomiji (Filipini npr. imaju naftu; arhipelag... ipak, praktikuju rasiri noge i lezi = eto para). Eto, zato su se srozali i nemaju nista; kad ih gledate na ulicama kao zivotinje. Ti ljudi ne znaju za moral vishe; kao da nisu ljudska bica - nevjerovatno i NIKAD ne putujte tamo (PREPORUKA). Prema tome, treba kao Rusi: zatvor!
boli me chuna za kinezima, ebli vam kosookci mater... ha ja
E JA POSEREM SVOG PRETHODNIKA I TOG PRIJE TEBE,ha ya!!!
potpisujem prethodnika
Vrijeme je da Kinezi upoznaju istinske vrijednosti zapadne civilizacije, na koje su ovi itekako ponosni. Poslije ce lagano doci i sidica, gej dogadjaji, osigurane qurve, istospolni brakovi, monstruozni ocevi... Ali polako, i Juznokorejci su se uljudili postepeno.