Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I smoga
Ne znam jel stvog il smog al smrdi uzasno :)
Čuj ugledni. Dodje ti ko Avaz u Bosni. Khkh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema budućnosti u turizmu ako se oslanjamo na ''burek, ćevape, čajeve...'' promoviramo žutu i bijelu tabiju u koje je veoma malo uloženo. Neki dan gledam neke Japanke, fotografišu sa žute tabije ..blato, nema nikakvih držaća, ograde, gelendera, toaleta, table sa informacijama, parkinga... Još kad se vračaš niz onaj sokak da te ko ' zajmi'' radi mobitela ili fotoaparat.
Da se napravi film koji traje 3 sata, opet ne bi mogao ni izbliza pokazat svu ljepotu Sarajeva. ♡ Nezadovoljnima preporucujem da poduzmu nesto po pitanju napustanja sredine koja im bas toliko smeta, umjesto samo pisanja komentara.
Najljepši grad u Evropi. ❤️
"Luda čajanka" u Sarajevu....U Sarajvu gradu, čudno čudo kažu.....
Blick je to napisao 22.03.2019 Brzi ste klixovci
i lopova
Čaja? Otkad čaja?
A šta ćemo izvoziti nego burek i ćevape, za nešto više smo nesposobni.
Čajdzinice su preteča danasnjih kafana. Turci su prije kafe na ove prostore donijeli običaj ispijanja čaja. Čaj se na čaršiji i dan danas bori za prvo mjesto sa bosanskom kafom...
* i migranata i cigana
i migranatabi cigana
Sarajevo je ćuna od grada...
Otiči na Skakavac, Trebević, Jahorinu, Bjelašnicu ili Igman je misaona imenica ako ne iznajmiš automobil jer redovne bus linije ne postoje ili su jednom dnevno...
@Croatinho Hrvat od stoljeca sedmog.I to sa kamenjara.Jel kao oni Hrvati sa kamenjara Milosevici, Milutinovici, Covici, Jovici, Jovanovici, Obradovici, Mikulici i ostali „Hrvati“ sa kamenjara.Ti si Hrvat, ko sto je i moj cuko Donald Trump.A u Seheru je sve veci broj objekata koji nude razne vrste cajeva.A tradicija cajeva i ljekovitih napitaka postoji stotinama godina.Nije kao u Kini, Tajlandu.....ali postoji .
Džirlo platio za reklamu😂.. molim jedan produženi čaj😁
@Dugme .... neka Džirle , legenda ! 👍