Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno jedna od najljepsih zemalja svijeta
Najljepsa zemlja na svijetu, samo jos da nadjem nacin da odem tamo :)
Kako da "pokusam"
izgleda prelijepo, al živit u hladnoći 10 mjeseci godišnje ne znam kako bi izduro..
Ova uluca Roros kao iz crtica, prava snjezna idila ^^
U Norveskoj je stvarno sve super. Priroda , narod, ekonomija itd. Tacno je da je klima malo zafrkana ali i se covjek na sve navikne. Zivim otprilike 3000 km od BiH i kad hocu otic malo u ribolov na pastrmku, vozim jedno sat do prelijepog jezera. Sjednem, zabacim i odmaram. Kad pogleda okolo ono smece. Konzerve od Argete i podravkinih mesnih narezaka. Koja limenka od pive i naravno nezaobilazne plasticne flase i naylon vrecice.
Prosle godine sam prvi put posjetila Sarajevo, putem do njega kroz srednju Bosnu nisam mogla vjerovati sta vidim. Drveca, bilo na naseljenim podrucjima ili ne, sa plasticnim vrecicama i odpadom ukrasena kao za praznike. Slika koja se sa tim salje je prestrasna. Sad za novu godinu idemo opet za Sarajevo sa prijateljima iz Zagreba, njihov prvi posjet. Nadam se samo da je u ovo godisnje doba malo bolja situacija, jer ta slika se ugravira u glavu.
Pa Bosna bi bila najljepsa drzava na svjetu kao i sto jeste,,,samo ova mraka sto zivi i gazi po njoj kvari joj ugled i njene ne procnjeve ljepote,,
jel ima još neka lijepa zemlja osim norveške?
to su najljepše čafirske zemlje :D
sume,brda i poneko naselje ista dosada ista zima...pa toga ima i kod nas
Ti si Muha za losanđelesa :D
ova prva slika isto U nas Boljakov Potok :-)
Sad procitah ovo, pa pogledah kroz prozor. Ne moze biti zagadjenije. Uzas, bude covjek tuzan, a onda i bijesan na one koji su ovo dozvolili i napravili. Lutalice i smog. Zimska idila.
Temperatura je regulisana standardom
Bolje da ste zakacili slike Lijepi plavi norvezani ( viking style) :))))
Eleonorice bona ne budi sebična nek zakaçe i koju norvežanku :)))
Ma daj bona :) neka i mi imamo prednost veceras ;) prvo norvezani ^^ plavi i plavu kosu ! juuuuhuuu ! Ali vise volim Dzon Snow-a :D ( nije norvezanin ali nema veze)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve je ovo ljepo,,al dzaba,,,KRAJNA,,PODRINJE ,,HERCEGOVINA,,su izmisli ljepotu za ovo,,
Sigurno ne živiš u BiH
Lijepo jest ali zimoca .
Neka ovaj sto je pisao ovaj tekst samo kaze koliko kosta kutija cigareta ili jedan obicni krastavac.
Cigare kutija cirka 27 maraka,krastavac ko i u Bosni
Mora da je u plata ko u Bosni?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)