Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošli u stolni Austro -Ugarski grad 😂😂😂
Haha, najbolje mi kad Hrvati pokažu ovih par švapskih zgrada pa onda prodaju priču kako su oni Evropa, Zapad, ovo, ono, a kao istočni Mostar ružan, prljav, ovo, ono. Kao prvo, švapske zgrade vam je napravio Mujaga Komadina, dok se još znalo na kome je da bude gradonačelnik Mostara, a one nebodere u kojima živite vam je napravio omrzli Tito. I još ste Rondo nazivali guvno kad ga je Mujaga dao napraviti, eto dokle su vam pogledi dopirali.
pisac nije stefanijino setaliste bilo samo do rondoa vec cak do biskupove glavice i katedrale na balinovcu
Dzaba sve kada nasi politicari ne vide nista odnosno nece da vide nista drugo osim punjenja svojih dzepova.
Poznato Stefanijino setaliste samo steta sto puno nista ne znaci za vladajuce gradske strukture.Imam osjecaj da grafska uprava HDZ -a Ljubo Beslic da idu da ove nekad prelijepe avenije naprave jedno ruglo u gradu