Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane, jel' ti ukrala nešto, jel' te oštetila na bilo koji nacin? Nije.. Malo razgledala, zanimljivo joj, šta ćeš!? Mojne tisra onda!
Ima li još koje tehnološko dostignuće da si ostavio "slučajno" u sobi? Nek ti imaš ekskluzivu.
almanah, Hotel u kojem je muškarac odsjeo pripada poznatom brendu, a takvi hoteli su skupi za odsjedanje. Ne vidim zašto ne bi mogao posjedovati nabrojana tehnološka dostignuća. Vjerujem da mu ni na pamet nije palo to o čemu ti pričaš. Ljudi koji imaju visok standard smatraju za normalno imati neki stvari o kojima sirotinja može samo da sanja. Zato je sobarica zagledala i razgledala njegove stvari. Ona radi u skupom hotelu, a vjerovatno je malo plaćena, pa ne može sebi priuštiti sve to što imaju bogataši.
škola_kalbasi, čovjek je ostavio, vjerovatno je imao veliko povjerenje u osoblje, a možda je i nemaran. :)))) Sad zna da ne smije ostavljati takve stvari na dohvat ruke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Niti imam para za hotel, niti mi imaju šta ukrasti.
nije nista ukradeno, ali nije lijepo da ti neko pretura po stvarima, tvoj posao je da sredis sobu ali torbu nediraj
Dobice otkaz, I poruka za sve druge....ne trpaj nos u tudje stvari.
Pa ja, zaposli crnkinju pa kukaj kako rovi ljudima po stvarima.
Kad sam procitao pitanje u naslovu ,pomislio sam na nesto sasvim drugo od ovog sto se vidi u videu..
Nema pametnijeg posla nego preturati po stvarima i pošti nekog neznanca, iako normalan neće ni po onoj od osobe koju poznaje, to je tuđa intima i nema tko tu što gurati svoj nos, mrzim takve koji turaju u sve svoj nos!
sigurno ima malo soba da pospremi, pa ima vremena da prerovi stvari u svakoj :D
I ja sam ovako jednom ostavio da snimim,kad sam se vratio nije bilo kamere.
Fine pare mozes namlatiti nekom tuzbiCOM!
S obzirom da nije ništa uzela, daleko veći problem je što je halu očistila i istim rukavicama postavila posteljinu.
I rovila po torbi, dirala stvari i tako...
kod mene se spremacica logovala na fejs a sifra joj ostala snimljena
Kako Vince Stravix uziva na odmoru. Stvarno zivi zivot iz snova. Ponese sa sobom elektronskih uredjaja da mu soba lici na International Space Station, postavi kamere i prislusne uredjaje i ode u setnju. Sa sobom ponese samo "bare necessities", telefon, kameru, fotoaparat, bluetooth, slusalice, phone charger, pocket translator, ebook reader i tako se lijepo odmara i uziva u prirodi dok ceka da se sobarica uhvati u klopku.
Pa zena trazila skrivenu kameru.
Ja mislim da je ovo mila majka šta sve rade, pogotovo u jeftinijim hotelima gdje rade i jeftiniji radnici.
Znam šta nisam vratio iz Španije kad sam bio na ekskurziji, samo hapaju...