Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živimo u svijetu u kojem vlada ludilo i gdje se moraš dokazivati drugima tako da svi putuju i idu na more ne da odmore nego da drugi vide i da im tako "napakoste", vozaju se skupa auta jer sad je sramota imat nešto jeftinije od 10K itd... ne znam kad sam zadnji put upoznao nekoga ko se pokriva koliko mu je jorgan dug.
Nije sramota drug imat nesto jeftinije od 10k. Nego su to auta koja su ishrdana i umorna. Relano treba imat auto skuplje od 10k da se vozi nesto pristojno koliko toliko. E sad ti kad su glupan i kompelasas u autu od 2 hiljade bices i u autu od 102. Ostalo si u pravu 100%
A zašto bi bilo jeftino? Hvar i grad Hvar su mjesta sa najviše sunčanih dana u godini u svijetu. Ekstremno čisto more. To je raj na zemlji. Moze se mjeriti sa svim ostalim najljepšim destinacijama na planeti bez problema. To su vrlo mala mjesta na otoku a potražnja je jako velika. Tako da...
meni se cini da ti nisi mako dalje od dalmacije a mozda ni to,a ja jesam i nije tako kao sto kazes nije ni blizu,to je smece u odnosu na druge destinacije
@Thanos pa bijo sam na karibima osim na Kubi, Turska Grcka Florida,California,Oregon,Juzna Carolina,Maine,Georgia i ostala mjesta nema potreb naglasavati kad neznas svejedno i ne bi rekao da je Hvar ni ljepsi ni bolji,nije on ruzan lijep je on ali je nekako jadan,trebas vidjeti malo svijeta pa ces skontaati sta govorimhoci li nabrjti skijaske destinacije ili se to ne racuna!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa jaranice dje baš na Hvar pa da kukas ...smiješno. Otidji u Podace pa ćeš proći duplo jeftinije...al jok,ona Hvar,pa skupo?! Sve je skupo,skupo je po BH,a ne Remo pa još na Hvar. Ćao ba.
Tako i ja kad me put odvede u Francusku pa odem do Monte Carla da se slikam ispred kasina. Idi u Sucuraj, isti je otok a jeftinije je kad ne možeš luksuz priuštit a smeta ti.
Kad hocu pravo uzivanje idem u tursku jer omjer kvalitete i ponude daleko bolji od hr. Hr je dobra za vikend otic 2 noci ubit monotoniji.
Neznam u cemu je problem, dokle ima onih koji to žele platiti i cijene ce biti takve.
Ama placajte ako imate.Hoces neces.Hahaha
Morao sam pogledati cijeli video da čujem što je rekla, ali od svega sam samo vidio njen nos. I znam na koga me podsjeća: na Boba Rocka.
U sustini, dobro je rekla. Cak i sa dvije iznadprosjecne nase plate - mjesecni prihod 3000 koji je dovoljan za fin i lagodan zivot kod nas i kad odes u Hrvatsku na ljetovanje tek vidis koliko je to malo, pogotovo u skuplja mjesta
Ruzna i glupa
Cinjenica je da je HR postala preskupa zaista, cak i za standarde EU. Najgore od toga svega je sto ne pruzaju nikakvu spektakularnu uslugu osim cistog & mirnog mora. (Cisto more je Bogom dato, zato je sve vise misljenja da se Hrvati trebaju spustiti na zemlju) Iskreno mislim da im je po popunjenosti ovo jedna od najgorih turistickih godina ali eto kako oni god kazu..
Ja influenserice i s..le. Kome ona može išta influensirati...
Hvar Dubrovnik i tako slične destinacije nisu uopšte skupe ni Ferrari nije skup nego ja nemam para
Čuj influenserice klix prati.
Moze li mi neko objasniti "zanimanje" influenser. hvala
Jaro ima u piu ovo zanimanje. Pa ti vidi
Curica je neuspjeli pokušaj Sandre Siladjev😂
pa ljudi rade cijelu godinu u Njemackoj, Holandiji da bi dosli na Hvar jednu ili dvije sedmice, kod nas narod ocekuje da radi na 50%, rostilja, odmara i onda se pita kako oni imaju da trose, i pritom na Hvaru koji je poznat kao elitna destinacija!