Podijelila svoje iskustvo
58

Srbijanska influenserica o cijenama na Hvaru: Odlična destinacija da provjeriš koliko si siromašan

N. O.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Srbijanska influenserica Ana-Marija Bagdal podijelila je utiske s ljetovanja na Hvaru poručivši da je hrvatski otok odlična destinacija da "provjeriš koliko si siromašan".

Cijene na primorju u susjednoj Hrvatskoj su posebno popularna tema posljednjih dana, a još jedna u nizu koja se osvrnula na uslugu u susjedstvu jeste Bagdal koju na društvenim mrežama prepoznaju pod nadimkom "džokerova žena".

Ona je na svom TikTok profilu podijelila snimak u kom je govorila o svojim iskustvima s Hvara.

Video je započela porukom da "ako nisi siguran koliko si siromašan, ovaj hrvatski otok je odlična destinacija da to provjeriš".

@dzokerova_zena #novosadistkinja #fyp #foryou #letovanje #bogatiljudi #hvar #leto2023 ♬ original sound - Veseli plamičak 💥

"Dakle, ako misliš da si bogat, da imaš normalnu platu, da imaš natprosječnu platu, dovoljno je da dođeš na Hvar da uvidiš da si sirotinja. Doslovno si siromašan", poručila je.

Ispričala je kako je posmatrala grupicu mladića koji su naručili dvije flaše vina, "degustiraju nešto, jedu grilovane hobotnice, tuna steakove".

"Ja kao, druže, moram dići kredit za gin tonic", navela je, a u komentarima ispod snimka mnogi su se složili da je Hvar mnogima nedostižna destinacija uprkos iznadprosječnim primanjima.

Ranije je na snimcima otkrila da je odmor u hotelu s punim pansionom za 565 eura, kao i da večera za dvoje u prosjeku košta 70-80 eura, cijene koktela od 9 eura, a ture brodom počev od 90 eura.