Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija po broju turista i prihoda od turizma je ispred Crne Gore koja ima more, to je dovoljno za reci da turizam u Srbiji ima ekspanziju zadnjih godina i sve vise se razvija, a pogotovu sto su poceli Kinezi da dolaze koji vaze za turiste koji najvise trose. Turisticki video spot, koji je osvojio srebrnu medalju u Berlinu https://www.youtube.com/watch?v=LMhtldC9p-o Jos jedan: https://www.youtube.com/watch?v=xDHpcAFSMr0 Pa ko voli nek izvoli, svako je u Srbiji dobrodosao :)
Čuj istražuje historiju, kulturu i kuhinju. 😄😄😄 Pa buraz to tamo ne postoji, to je sve falsifikat. 😄😄😄
Ako cemo iskreno, Beograd je vjerovatno najruzniji i najofucaniji veci grad u juznoj Europi. Kad samo vidis favele na periferiji sve ti postane jasno.
Koje favele?
Ti sine nisi nikada ni bio u BG. Kakve favele? To su kompleksi! Izgubio bi se ti u BG koji se sve više izgrađuje i jedina je metropola u ovo delu Evrope. Pljujete Sarajevo i vlast u njemu a ništa niste učinili da sredite grad i poboljšati uslove života u njemu.
Wow photoshopirane slike, a da i vi Simici tamo preselite, ono da budete blize centrali u BIA u Zemunu?
Naucna je cinjenica da je osjecaj pripadnosti rodnoj grudi jedna od najjacih i najteze raskidivih veza, kada je ljudski rod u pitanju. I zato domoljublje, 'Heimweh'... Otuda, izmedju ostalog, i nasa izreka kako 'moze Bosanac iz Bosne, ali nikad Bosna iz Bosanca'. Legendarni rahmetli Safet Isovic je svu tu filozofiju pojednostavio: 'Svuda se sunce radja, Lijepa svaka je zemlja, Kao sto je Bosna moja, Na svijetu ljepse nema'...
Srbija skriveno blago, a Sarajevo puno srbijanskih turista. Beogradski pašaluk jeste lijep, kao i sve druge zemlje ;)
Lepe su sve naše exYu zemlje samo šta nekog zapadnjaka može privući a da nije more i letovanje/zimovanje. Dobra hrana jeftin provod i to je to. Ima šta da se vidi al ne može se porediti sa npr. Italijom, Grčkom ili npr. Češkom. Naravno kad se ostavi na stranu rodoljublje to je činjenica. I jedino tu se može biti konkurencija za privlačenje turista.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
i ja kao musliman imam zelju otici u beograd,a vi nacionalisti pusite k
Dobrodošao,ako treba neka pomoć,javi se slobodno.
Ono što moderna medEcina nema, ima naš narod: ovaj fini mladić je ograJisao. I nije turista nego umjetnik, fotograf.
Pa glavni izvor kljuksa je SRNA.
ovi filteri na svakoj slici ....
Momam se jednom sa Dodikom dogovoriti do te Srbije otić
Ko voli ciganluk za njega je Srbija dusu dala. Ovaj Spanac je cisti primjer
Hvala Klixu na reklami. Pozdrav iz najlepšeg grada Novog Sada!
Srbija lohotna ofucana kerusa, prepuna zadrtih i glupih fanatika
a kojim povodom se o ovom pise ovdje? Sve sto veze nase krmojebe sa nekom zemljom niej vrijedna pomena.Rusija, Grcka ..ko im hebe materesinu.
@Zam kmeeeee kmeeeee ajde se ti necim pohvali sem arapima