Hoteli otvaraju kockarnice
0
Španija dobija evropski Las Vegas
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji!!?? xD
bio predobar grad !
ovo su isalmci imali i izgubiili da su muslimani tamo bili bi svi zamotani i kupali se u dimijama
Roky majstore 15. decembra pasoš u ruke i pravac evropski Las Vegas, možda se nešto nađe za očistit, ne smetaj svojim poganlukom.
sve ide po našim planovima..sve više kockarnica, i prostitutki, sve vieš mladih koji se opijaju alkoholnim pićima i drogama, sve ovo u katoličkoj zemlji...nadati se da će prostitucija postati legalna, za sada ide po planu
Ovo na slici me više vuće na lloret de mar :S
Ljudi znaju radit biznis a ne kao ovi naši islamisti, sama jad i bjeda..
Pa šta se drugo od kršćanskog praznovjerja može očekivati nego nemoral i propast. Samo ih zaglupljujte, vrlo uspješno manipulišete ljudima.
Ne postoji nesto kao \"evropski vegas\", niti ce biti ikad, ne lozimo se bezveze
prvi. o jeaaaaaaa bejbiiiiiii