Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjeze i zivotinje.
samo ljubav
Dirljiva priča
Škotlanđanin!? Na kojem je to jeziku?
@BosnianCop007 pa na novokomponovanom bošnjačkom
''..a ona najviše voli da trči plažom", rekao je Nicholson u trenutku kada je bio u Austriji...'' Plaža u Austriji? Hajde de..Austrija i Australija, ma tu je to..
Pošto je ova priča davno obišla svijet i čovjeka već odavno pratim na instagramu, ujedno da kažem i da nije istina da ju je našao u Mostaru, već kraj ceste na putu iz Trebinja prema granici s Crnom Gorom.
Proživi mačor bolje nego li nas 60%
Ehhh herke....
Škotlanđanin? Hahaha
@gooUser1586407532 Novokomponisani bošnjački
Vraćaj ga sunce ti kalajsano!
@realDezmond Cak i zivotinje pocele bjezat iz drzave
Maca dijasporac
I mačke gledaju da pobjegnu odavde.
Ljubimci mogu covjeka smiriti i dati mu neku satisfakciju ali da mogu zamjeniti ljudski kontakt to ne mogu. A inace i ja volim mace (jedne od meni najdrazi zivotinja).
🥰🥰🥰🥰
Mačka 'progledala'
Čuvaj se šokca iz Stolca, vlaha sa Sokolca i onog iz Mostara koje god da je vjere.
@dinoo a posebno nepismenog insana
Macka mu promjenila zivot, jasta, hercegovka je to 😂😂