Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Singapurćani sto bi reko sojic
Jugoslavija je bila prva. S konja na magarca, zahvaljujući bosanskim feudalcima. Aferim
E cuj najjaci. A qca i mahalskih novinara
Jel moze kako da zamijenimo ove zemlje u koje mozemo bez viza za Njemacku
Nedam Bosanskog pasosa tek tako. Obisao sam drzave od japana do kalifornije dva puta i nikada nisam imao neki problem.
Ja sam prosle godine u isto vrijeme vama hovori: naj naj najaci pasos na cijelome svijetu je Svicarski! Kakav Singapur, azijska posla, jos je diskutabilno da li podrzavaju kojekakve udruge povezanim za terorizam. A to sve zbog polumjeseca sa zvjezdicama na zastavi. Kad Singapurac doleti u Ameriku, prvo mu ruku stave u guzicu da provjere da li nosi bombu sa sobom. A onda dolazi pitanje: koji je razlog da si dosao kod nas?
Moja putovnica na visokom 14 mjestu. Americku vizu imam, za Canadu i Australiju popunis preko neta, kao sto recimo Nijemci moraju popuniti ESTA program za USA.
Za putovnicu Canadska viza nije potrebna.
Najaci??? To korice najace il' sta?
nije 46. zemlja od 94. zemlje, vec 46 ranking ("sesir") od 94 rankinga, nepismeni idioti novinarski
Kad covjek ima pare moze i sa "slabijim" pasosom da putuje gdje hoce. Do para je - nije do pasosa.
Jednu noc vracam se iz kafane, skoro ce zora...i ja da skratim put krenem kroz jednu ulicicu kad zacuh neku svadju. priblizim se toj galami, jasnije cujem ali i dalje nista ne vidim! Cujem psovke i neko govori ja sam najjaci! U tom se zacu tresak, ja kako prilazim iza coska imadoh sta da vidim! Onaj singapurac pasos otrese ovog naseg hudnika, sve mu zvjezdice pootpadase!
Bh pasos sam davno vratio hvala i zbogom
blago tebi
@fantom slobode hahaah al fakat ne kontam ove ljude, ode tamo negdje lafo gdje mu je bolje da zaboravi bosnu ili da pocne novi zivot, sve ostavi za sobom cak i pasos a vamo sve prati sta se desava u BiH, u rodnom gradu, selu cak pocne i da komentarise po bosanskim portalima. A onda pocne traziti trebe u sarajevu preko spotteda i to iz njemacke dok pere guzice ili malta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SUSJEDI POPISAM VAM SE NA JASENOVAC A VI KOJI UDARATE MINUSE JEDNA PJESMICA..SJEDI RVATIC ISPID KRSTA I JEDE GOVNA SA DVA PRSTA
Najpropluzivnija putovnica na svijetu je katoličke države Vatikan. S njom se može putovat u sve države svijeta priznate u UN-u.
što ti je reč zlatna sredina 😂😂😂😂😂
Opet pri jadu nismo lose ako je ovo tacno