Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da imam muda ko što nemam para,da odem i odmorim se kao čovjek... :)
Šta grupa budala i pogrešna politika može uraditi to je čudo jedno.
Mi to najbolje znamo, a ove budaletine to samo potvrđuju ... ! ! !
Steta ...inace je vrhunsko ljetovaliste kad se sjetim za 500evra odes 8dana ...jedes pijes koliko hoces..sladoleda kad god hoces dzabe sve...plaze odlicne...sad ih sjeba americka demokratija...
Kako je krenulo ićemo na more na Vlašić. Samo da se čike u Americi i Rusiji zaigraju sa dugmićima
Vidi duha u obliku plavke na slici 4.
Islamska braća, Al Qaida, ISIL, qurac-palac ... i evo ti rezultati ... A oni ako su pametni neka se zamisle bar malo ... !?!
NE ZABORAVITE UPLATITI TELEVIZIJSKU PRETPLATU PA ĆE I DJECA IZ 900 PORODICA JAVNIH EMITERA NA MORE OVE GODINE.
MOJA TEORIJA ZAVJERE JE DA SVIMA KOJI ZAPADNJACIMA NE ŽELE VRŠITI PEDIKURU I MANIKURU ZA 20 EURO-CENTI PO NOZI / RUCI BUDU UBAČENI TERORISTI ILI NEKA OPAKA VIRUSNA ZARAZA.ZATO JE TAJLAND BIO I OSTAO TATA SVIH TURISTIČKIH DESTINACIJA.
Treba biti stvarno lud pa poslije svega imati petlju i otici tamo na odmor. Citav taj prostor sjeverne Afrike je trenutno najopasniji za zivot,kakav crni godisnji odmor.ljudi po plazama ubijaju a ja da idem na suncanje,neka hvala
Bila sam u Hurgadi prije cetiri godine i imam samo rijeci hvale. Zao mi je sto ne vidjeh piramide jer se nije preporucivalo zbog sigurnosti. Sad ne bih ni dzaba.
spustite cijenu i eto me
Kuda teroristi prodju ni trava vise ne raste.