Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugim riječima pozivaju još više ljudi da s namjerom dođu slikat
U nas ovakvih sela na pretek,ali pametan Svicarac to iskoristi dok bi se u nas previrali koga vise u selu ima Srba,Bosnjaka il Hrvata
u nad kad odes na vikipediju prvo pise etnicka struktura sela, grada, nekoga mjesta, pa tek onda ima li struju, vodu, put itd.
Wtf ? Šta je ovdje lijepo... svaki zaseok na Bjelašnici ima ljepši pejzaš od ovog sela
https://www.youtube.com/watch?v=fDu0a7OHBts
e kako vas je lako naloziti. svako ko imalo razmislja zna da je ovo samo reklama i dobar PR, do jucer niko nije 's nao za ovo mjesto, a zadnja 2 dana vijest objavljena na mnogo domacih i stotine stranih.
Jest zabrane, kao kad na koncertu kazu ..nemoj snimat. E dobro, bas necu sad kad si mi rekao. :D
Nama samo trebaju dobri putevi...i bili bi raj na zemlji...ovako smo samo obična raja :))
pa ovo selo je ljepse i sredenije od Sarjeva i ostalih balkanskih gradova
najobicnija budalastina ali hajde nek se pise da bi klixovci mogli da se izduvavaju
Koji covfefe, ma bjaaaazi
Dujmovici pod Treskom u najmanju ruku jednako lijepi :)
Znači Prokoško Jezero je ljepše od cijele Švicerske uzduž i poprijeko.
Ja sam bio na dosta mjesta sa prelijepim pejzažima i na svakom sam opazio jednu stvar. Apsolutno nema šanse da bilo koja kamera na ovoj planeti može uhvatiti to što vidiš očima, prosto nemoguće :)
ma, treba znat i uslikat
nista svicarcni nemaju sto mi nemamo..a mi fukara.. a oni ne.. zasto?
@Kova gluposti..
@Kova a sta cini lithenstajn bogatom zemljom? Zasto je luxembur..monaco.. itd.. u vrhu ekonomski najrazvijenih zemalja..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko me samo nervirala puzzle slagalica ovoga sela uhhhh
@sinjor primjeti se da nisi izaso dalje od svoje vukojebine
JA dobrih livada za nebodera ! Ne mogu se načuditi ovoj ŠVICARSKOJ sirotinji. NEk dođu u Sarajevo pokazaćemo im novi zakon o MUNJEVITOJ izgradnji, gdje potrebno od dokumenata samo želja da izgradiš neboder ! a ove budaletine o nekakvoj ljepoti pa u Sarajevu cvjeta zaposlensot u+i turizma i bez ikakve ljepote i pogleda ! A ne ova vidi ni jedan im kuća nije ograđena zidom od 3 metra ko kod nas !