Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo kad je imalo tramvaj 80% Svjeta se ibretilo kad su vidili, a 40% nisu ni tv imali da vide preko tv-a.... Sta uradi bagra od nase drzave i nasih zivota, sve vam se vratilo najmilijima!
koja bagra uradila i šta? tramvajske šine postavili Austrijanci, srpska kraljevina a poslije srpske hrvatskei bonjačke komunjare imali nekoliko decenija poslije toga izrade metro. za 50 god vlasti uspjeli su produzit prugu od marin dvora do ilidže.
@therat kakva ba jugoslavija, sto god je bilo prljave industrije je u bosnu se uvalio. Ne kažem da jesad dobro, ali...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
arapi su gadni ljudi
jel halal voz
Brzi vozovi ce takodje prevoziti obične putnike..zemljo otvori se!!!Znači vjernici su neobični putnici..
Spanski voz zvani "El AVE"...…..
Brza pruga od 450 kilometara, u vrijednosti od 16 milijardi ---------------------------------- Pretpostavljam 16 milijardi dolara ili eura? Ako je tako, onda je neko dobro zavrnuo drzavu, pogotovo sto se tu radi o pustinji, a u Europi kroz Alpe ne bi kostalo toliko pruge.
Sta ti mislis da je to samo poloi sine i vozi. nemas ti pojma ako uzmes samo da ima 35 vozova koji su sigurno po 300 miliona jedan pa ces doci do cifre vrlo brzo realno do 16 milijardi bilo cega. Nas talgo je kostao preko 40 miliona bez popravki sina i pravljena novih stanica a kamo li ovi vozovi. Nisi neki matematicar.
još malo će biti svjetlosna hidžretska godina...
Kupujmo domaće! 🌟
Splavovi su meka i medina
Jel HALAL VOZ?
Prestanite terorisati Jemen saudijski smradovi
čifutsko govnno zabrinuto za jemen. hohohoooooo. ako ti prdnem otpuhat cu te kroz dimnjak genocidni smrade jebbao ti ratni zločinac moše dajan svu familiju hazarsku .
Ovo ce bit 2050. godine sadaka Za tamni kalifat zvani Bosna
nisu budale davat sadaku onima koji ih pljuju svaki dan. ja da sam kakav lovatorski arap uživao bih gledajući kako se balkanska prije svega bosanska (jer ih u bosni najviše pljuju) nadmena ohola i arogantna fukara davi u kanalizaciji svog kokuzluka i fukaraštine
@StatutaValachorum 😁😁😁😁😁 Bas ce ti bratski Arap dat sadake oni samo daju serijet, dzamiju ili ti bace Mase in USA bombu
dugo im je trebalo samo cijeli vijek
450 kolometara pruge 16 milijardi???Ovi su ovce vece od nas...
5sati - 2 sata = 4 sata bravooooo
5 stanica