Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je to sve samo je steta sto svoj novac ne ulazete u obrazovanje i onda se ne bi bavili takvim glupostima
@dostdobarkomentar1 cuj bosnje sto iz svoje kasabe savjetuje ljude sta da rade.
Kakve veze zabavni park ima sa obrzovanjem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smdljivi saudijci najvece zlo islamskog svijete, djeca u komsilku gladna i nemaju lijekova (Sirija, Palestina, Jemen ) a oni se preseravaju sa parama, a MBS ubija i zatvara sve koji nesto kazu protiv njega
Nemoj tako redovno im salju bombasticne detonacije, mislim donacije
Pa eto sto ti i tvoja Bosna ne pomognete ? Nego i vi iz Bosne dizete ruke sa pricom dajte nam.. Okani se licemijerstva. Treba raditi i zaraditi. Lako je tudjim k****m koprive mlatiti. Zaradi ti ili ta Bosna ili srecom samom dodjite do para pa dijelite i hranite koga god hocete. Sta nas treba interesovati gdje ce oni svoje pare trositi. Imas nesto protiv ? Eto prodaj auto i lovu im posalji, a ti se vozi u Yugi.
Ma glupost.. dosta mi bilo minut u roller coasteru od 160km nit sta vidis nit sta cujes samo vriskove
Super, jos samo da se rjese vehabizma ifundamentalizma i kraljevske porodice licilo bi na nesto.
Allahselamet u šta ovi Arapi ulažu novac. Muslimani širom svijeta proživljavaju najteže periode svoje povijesti, a Arapi se zabavljaju.
Six Flags je američki ja mislim. To ti dođe nešto kao McDonalds kod nas. Kad imaš pare sve možeš platiti da ti urade dok ti sjediš ko beg. To oni hoće da se izvozaju prije nego ljudi pređu na elektriku sa nafte. Udarila im luda u glavu. Đeš to tako, otkaza srce. Samo gledati ovu animaciju stomak mi se preokrene, kamoli sjesti u to čudo od goredoleaaaaa
Saudijska Arabija se ponaša kao Cigan koji nađe 20.000 KM na cesti
Hajde jos malo mogu da se kurche. Nafta nam nije potrebna za 20 godina. Umri stoko ne obrazovana. Nista korisno niste dali covjecanstvu a ne znate sta cete od para..
Ovi kreteni neznaju sta ce od sebe..
ljrba i igara
samo igara i zabave ! i niš drugo !
i mi imamo svjetski rekord hamzi ga hop ba
Sa ovim najbrze so dzeneta hahaha
@ScarFace123 do*
Obzirom da će vožnja trajati 3 minuta i da je dug 4 kilometra. Brzina od 250 km/h nema smisla. Prosječna brzina bi onda iznosila 80 km/h. Da bi vožnja trajala 3 minuta. Jedino ako je ta brzina samo na skroz kratkom dijelu coastera.
Pogledaj klip molim te pa onda pametuj...
@TuborgNaMozgu čitavo vrijeme ide 250, starta sa 250 i onda na kraju stane u mjestu
Ima da se pojedinci upisaju a mozda i kaknu malo.. A ja neni video pokazo. To bejarabi vela havle sejtana..
Stići će vas suze Jemena.
Joj, uh, uh, daj JEDAN KRUG ZA MOG BAKIRA!