Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejtanska posla
Bolje da stitite bracu Palestince!!!!
take my money
Znači kod Sudijaca, može i tematski park ,za čuveni crtani film Dragon Ball u kome su Goku i Vegeta, Super Sajonci "Bogovi". Neka uče djeca o japanskim kamijima(Bogovima), a islamske vrijednosti ,ko šiša to Ovo je samo još jedan u nizu sramotnih poteza Kralja MBS.Kada se pogledaju sva njegova djela i odluke u posljednje vrijeme,hladno mu se može prišiti etiketa nemuslimana i to bez ikakve zadrške i ustezanja.
Sram vas bilo! Dok braca i sestre svakim danom bivaju zvjerski ubijani, vi pare na ova sr..a trosite. Pomozite Gazi gamad jedna! Vjera vas je davno napustila. Gadite mi se!!!
Kažu bit će to prava Meka za ljubitelje anime crtanih.... :-D
Veliki muslimani dizu spomenik zmajevima 🤣🤣 Toliko o njima.
mnogo glup komentar!
Vi stvarno mislite da su Saudijci neku zagriženi muslimani vjernici. Pa tamo je masonski pokret jedan od većih nakon SAD, tzv. Izraela ili Velike Britanije. Ima podatke javno svakog prvog četvrtka se nalaze Masoni u jednom kafiću u Mekki. Njima je većini glavna religija novac i moć. Islam nije ni među 5 prioriteta.
*prvog četvrtka u mjesecu
Sve znaju veliki masoni Iz Bosanske lože
jel to vracanje kipovima opet, necemo mi ovako dugo
Je li to opet prave sebi Hubela?
Muhamed a.s je zabranio izradu kipova
Da, ali je to u religiji zabranio. Pošto su ljudi uvjek kipove postavljali i njima se molili. To je zabranjeno.
Dragon balls