Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će Sarajevski planinari zapamtiti da je ovo bila i uvijek će ostati Hrvatska zemlja....također da su u obilasku Blagaja također vidjeli da je to Hercegovina, a ne Bosna kako Bošnjaci tumače! ŽIVJELA HRHB!
Da li se ljudino moze zivjeti od sovinizma. Garant ti covic uplati 100 kerma extra svakog prvog.
Kako vi samo volite mjenjati historiju i siriti lazi.
lijepo je što muslimani obilaze svoje hrvatske pretke od kojih su nastali. krv nije voda.
Majmune, vrati se na granu odakle si sišao!!! Retardu posrani!
Jepanski majmun
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
INFORMACIJSKA UČINKOVITOST: Pojam "Bosna" je osnovna konfiguracija od samo 5 karaktera, što je znatno efektnije nego 19 karaktera (Bosna i Hercegovina). Slično je kao i kad neko kaže da radi u vodovodu (kanalizacija se rjeđe spominje, ali se podrazumijeva kao komponenta istog sustava).
@Frljoka1 Jesi li ikada cuo za BIH, jos manje karaktera. Nije to po meni pitanje broja karaktera, vec pitanje veoma skucenih svjetonazora
@kolorit Pojmovi "BIH" i "VIK" u bosanskom jeziku su strogo uzevši skraćenice novijeg porijekla ali ne i riječi u klasičnom smislu. Ako već nastojiš da ideš u tom smijeru, imaj na umu da pojam "BA" ima samo dva karaktera, ima istodobno značenje kompletne riječi u nezvaničnom žargonu, i na kraju, to je međunarodni simbol Bosne u Internet komunikacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Fino i fina priroda.Ubilo se za turizam a pogotovu ljubitelje prirode
@eurokrem Jesi li bio tamo i vidio smece posvuda? Zbog tog smeca mi nema nikakve logike pisati o turizmu. Pretuzno sto ova omladina raste u smecu i postalo im je normalno da zive u njemu i stvaraju ga
lijepo je što muslimani obilaze svoje hrvatske pretke od kojih su nastali. krv nije voda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)