Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeher❤🇧🇦❤
Ja radim u Sarajevu, tako da imam tu stan i preko sedmice zivim, medjutim trudim se sto vise izbjegavat Sa i raditi od kuce kada mogu. Bukvalno je pola godine u smogu, zrak je zagadjen, a sigurnost je uzasna. Svako malo pucnjave, bombe se bacaju po objektima, saobracajne nesrece jer niko ne zna vozit. Kvalitet zivota u Sarajevu je 0!!!
gooUser1656155764, smrdljivi Vlahu, idi u šumu i skupljaj ogrev. Kakav ti, Sarajevo i rad od kuće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nismo ni svjesni kakve ljepote imamo, a unistavamo ih...
Ovo je moj grad, tu sam je sreo, ulicom tom sam setao sa njom, prazna mi kuca a nekad’ je bila sretni dom
Napisat cu noćas.... Papir vapi za perom.... od misli satkati .... znaš.... jedno ćutanje .....naše......... ❤️
😔🧚‍♀️🐉❤️❤️😘
😘🧚‍♀️🐉❤️❤️😊
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno, LJUBAV je to ❤! Hvala Bogu obisao Evropu uzduz i poprijeka a i malo dalje, radio, prilike se pruzale ali ne hvala - njemu se uvijek vracao i nimalo ne zalim zbog toga. Samo mi je tu dusa mirna i sretna. I da, Tarragona je TOP iako su mi Grenada i Sevilla jos ljepse.
Svako selo i svaki grad su zanimljivi i lijepi za one koji putuju, za one koji su kod kuće mogu samo komentarisati preko klixova bazirajući se na ono što vide na wikipediji!
Da, najljepši 😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇦
Poseban jedino po jeftinoci a ostalo kanta od vlasti pa nadalje.
Još da nema smeća na svakom koraku bilo bi još ljepše
Sarajevo je najljepsi grad na svijetu, steta je sto ce ga unistiti teski papci na vlasti koji uopste nisu rodjeni u Sarajevu, niti znaju sta je Sarajevo. Svi oni imaju dvije bitne karakteristike: sljegli od kojekuda i gIadan ih qraç pravio
najljepsi grad na svijetu za onog ko je otisao najdalje do Maglaja. Mada mislim da je sasvim ok Sarajevo
Sarajevo ima posebnu energiju...koja plijeni dusu...ko se jednom napije vode sa Bascarsije....
Divno Seher Sarajevo..