Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko istorije, koliko ljepote, toliko idiotluka
E kato, kako bolan, vidiš da su svi na ovom balkanu nasađeni naopako,oči su svima na potiljku, koračaju, a ne primjete da idu u rikverc...
hah čuj sad to
Zenica i Laktaši na aparatima.
ko hoce da vidi kako jedan evropski grad u 2015 g. stagnira i nazaduje u segmentima zivota ,npr. kultura,sport,saobracaj,nizak zivotni standard,lose usluge,katastrofalan gradski prevoz itd.,nek dodje u sarajevo
Pa i baksuzi što žive u njemu su tek otkriveni 91. u žutom hotelu .... :DD
A tu je i Sabaheta..
Šteta što se na ovoj slici ne može turistima dočarati zanosni miris rijeke Miljacke.
Seljaci iz Sarajeva
Al' se đikana navuklo na članak... lol
99% komenatora ovdje su đikani. vidim da ni ti nemaš ambiciju da budeš išta bolje.
ma sto je najgore- toga ni mi sami nismo svjesni....
Đikani grickaju mudaaaaaaaaaa od muke.
objavite malo iskustva turista u Sarajevu.....lose....
Objavi iskustvo turista u Parizu. Lose: ne znaju engleski jezik, grad prljav, metro smrdi na urin i pun je miseva, ... U svakom gradu isto sranje.
sg malo budu realniji, logika je da se veci gradovi nose sa potencijalno vecim problemima, ti poredis pariz koji je 20x veci od sarajeva...metro smrdi na urin? dje nama metro? sarajevo treba porediti sa gradovima njegovog ranga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo je najljepši grad na svijetu!
Ne bih se slozio iako sam Sarajlija. Da je Sarajevo lijepo, jeste. Da je jedan od najinteresantnijih gradova svijeta: jeste. Medjutim: ima mnogo toga za uraditi u gradu a potrebno je nevjerovatnih 20 milijardi €.
Vidiš, ja se slažem s tobom, a 20 milijardi bi i Londonu i Parizu promijenilo izgled na bolje. Ali mene bi jedino veeelika muka natjerala da odem. Rat nije bio dovoljno velika muka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)