Putovanja
9

Sa BBI bankom za 27. noć ramazana u Istanbul putuje Indira Biberović-Mešković

Klix.ba
Indira Biberović-Mešković i njen suprug Hidajet dobitnici su trodnevnog putovanja u Istanbul koje su osvojili igrajući nagradni kviz na Facebook stranici Bosna Bank International (BBI): “Odgovori na pitanja i doživi 27. noć ramazana u Istanbulu“.

Sretnim dobitnicima vaučer za putovanje uručili su Amer Bukvić, direktor BBI banke i Levent Sirin, marketing menadžer Turkish Airlinesa, koji je dobitnicima obezbjedio avionske karte.

Indira i njen suprug Hidajet u Istanbul putuju sutra, a BBI banka je obezbjedila smještaj u hotelu u starom dijelu Istanbula na Sultanahmetu u neposrednoj blizini Plave džamije i Aya Sofye. Prvoplasirani dobitnici tako će imati priliku da mubarek 27. noć ramazana provedu u jednoj od najpoznatijih istanbulskih džamija.

“Uvijek će mi ostati u sjećanju ovaj ramazan zahvaljujući BBI-u, banci koja pruža više od bankarske usluge ”, kaže Indira.

Drugoplasirani takmičar je Admir Mešković koji je dobio smartphone Samsung Galaxy S5 G900, dok je trećeplasirani Hamdija Kanlić iz Goražda osvojio sat Samsung Gear 2 Neo R3810.