{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sa BBI bankom za 27. noć ramazana u Istanbul

30.6.2014. u 14:30
12
Sa BBI bankom za 27. noć ramazana u Istanbul
12
Sa BBI bankom za 27. noć ramazana u Istanbul
Bosna Bank International (BBI) sutra, prvog jula na facebook stranici www.facebook.com/bbibanka pokreće nagradnu igru “Odgovori na pitanja i doživi 27. noć ramazana u Istanbulu“. Takmičar koji osvoji najveći broj bodova odgovarajući na pitanja o islamskom bankarstvu i BBI banci dobit će na poklon trodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe za 27. noć ramazana.
Vrijedne nagrade dobit će i drugoplasirani takmičar - smartphone Samsung Galaxy S5 G900, kao i trećeplasirani učesnik kviza koji će osvojiti Samsung Gear 2 Neo R3810.

Kviz se sastoji od pitanja iz oblasti islamskog bankarstva i finansija, kao i poslovanja BBI banke, a bit će aktivan od 1. do 17. jula na Facebook stranici BBI banke. Svaki učesnik može pristupiti aplikaciji kviza jednom dnevno i odgovarati na 10 pitanja sa višestrukim odgovorima od kojih je jedan tačan. Svakim pokušajem učesnik nastoji postići što bolji rezultat a na rang listu se pozicionira sa najboljim ostvarenim ličnim plasmanom. Maksimalan broj poena koji se može ostvariti je 1.000, a pitanja će se bodovati prema stepenu složenosti i brzini odgovaranja.

Ime pobjednika bit će objavljeno na web i Facebook stranici BBI banke 18. jula, a polazak u Istanbul iz Sarajeva avionom Turskih Airlinesa, partnera Nagradnog kviza, planiran je za 22. juli.

Ukoliko više takmičara osvoji isti broj bodova za neku od pozicija bit će organizirano dodatno testiranje iz ove oblasti.

Dodjela druge i treće nagrade, telefona Samsung Galaxy S5 i sata Samsung Gear 2 Neo bit će upriličena u BBI banci 21. jula.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: