Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto niste napisali koliko se ubistava desi godisnje samo u Riu
Ja što se nagleda koka.
Blago riu i brazilu, nemaju talibana.. Lako je njima..
niste spomenuli također da u ovom gradu malo fali da budete zbodeni
Ljepse Columbijke 100 puta
@Tropical sta ima u kolumbiju? eto i mene u januaru:) a sta se zene tice, calenas ( zene iz calia) i venzuelanke su po meni najbolje, mada ni zene iz santandera ( okolica bucaramanga) nisu lose...a Rio je po meni najspektakularniji grad na svijetu, iako taj grad ima puno problema ali ima neku svoju dusu i zato obozavam Rio. Grad zbog turizma nemijenja svoju kulturu...
@Tropical upravo planiramo rutu ali izgleda da ovog puta necemo u Cali..... Bogota=>Neiva(tatacoa pustinja)=>Salento(eje cafetero)=>Medellin=>Choco(Nuqui i Capurgana-planiramo s brodom proc cijeli choco preko rio atrato, prelijepa regija)=>Cartagena=>Barranquilla=>Santa Marta/Tayrona=>Palomino=>Barichara y san gil. To stoji i onda jos dvojimo izmedju San Andresa na karibima ili Leticie u Amazonasu. Ti si iz medellina, ili?
Nije bilo zaledje
Sad bi isao tamo krkat, al dobicu bolest kakvu
Zar je moguće da ima još neki grad sa žičarom i tramvajem???