Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovana redakcijo, predlazem: Prije nego sto publicirate agencijsku vijest iz manjeg entiteta, posumnjajte u objektivnost. Otidjite na izvor, tj. u ovom slucaju stranicu www.smarttravel.com i dobro procitajte o cemu se radi. Ne navodi se samo Vrbas kao jedna od top 10 destinacija, nego citava BiH. Na slici se vidi Stari most. Znaci: Ne preuzimajte uvijek copy+paste vijesti SRNE, jer tako sirite propagandu RS-a!
lijepa nasa bosna :)
A sta cemo sa fekalijama koje plivaju Vrbasom. Tvrdim da je rijeka Vrbas jedna od najzagadjenijih i najlosije zasticenih u Evropi. Mozda ne uzvodno u kanjonu gdje se odrzavaju takmicenja, ali definitivno u Banjaluci. Ima li sta novopeceni gospodin, Davidovic o tome sta da kaze?
Ajd ne rise, Bog jeste stvorio a ljudi su ocuvali stvoreno i iskoristili mogucnost promocije te \"Bogom dane ljepote\" kroz sport i organizaciju rafting prvenstva. Ovaj @ ... gore njake nesto, a nije ni procitao clanak. Gradonacelnik Banjaluke govori o Vrbasu, sa punim pravom jer je gradonacelnik grada kroz koji protice Vrbas a ne Neretva ili Tara. I ovaj grad je organizovao rafting prvenstvo na Vrbasu a ne na Tari ili Neretvi. I promovise rijeku Vrbas i mogucnosti koje nudi. Odbije i popij sedativ, zavist je gora od bolesti.
\"Gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović pozdravio je odluku američkog sitea i istakao da je to rezultat dosadašnjih napora i ulaganja grada u razvoj turizma.\" DA IDIOTI; OVO JE BOG STVORIO, NE VI!
Vrbas je odlican za rafting, posebno bijeli buk, extremno pravo
Bosnia and Herzegovina: Three Rivers Whitewater Rafting (O.A.R.S.) More than \"just\" a rafting trip, O.A.R.S.\' new nine-day Bosnia adventure focuses almost as much on the culture and landscape of this under-explored European nation as it does on its Class II and III rapids. You\'ll hike to waterfalls and through canyons, explore Sarajevo and Mostar and other vibrant cities, and enjoy fine Mediterranean cuisine. And, of course, you\'ll raft three scenic rivers—the Tara, the Vrbas, and the Neretva—highlighted by a trip through the \"Grand Canyon of the Balkans.\" \"There aren\'t many people operating trips like this yet,\" says trip leader James Rodger. \"We partner with locals who know the country and its history and can add a really personal touch. And of course I\'ve been out here for a while as well. We\'re able to deliver a higher level of service than you usually find in an emerging tourism market.\" Cost: $2,990 per person
Nisi ti iz Sarajeva, ti si iz Njemačke, zato ostani tamo gdje si siguran, i nemoj više nikad doći, ne trebaš ni ti nama ni mi tebi. Pederčino.
normalno da je rijeka Vrbas medju top 10 kad izvire u cistoj Hrvatskoj Herceg bosni....
hahahahahahahaha,neka sakriju tone najlonskih kesa,konzervi od pasteta i plasticnih flasica sto djeci peru guze pa onda demonstriraju turizam hehehehe
Iz vukojebine zvane Sarajevo ako je bas bitno.
U kojim si ti vuko.ebinama bio da mi je znati..
Ma kakva Bosna i turizam. Smijesno. Dodjite u Bosnu i bicete opljackani, prevareni ili ispljuvani. Rodjeni sam Sarajlija. Ali nikad vise dole!!!
RS, Basavr i BL 3 stvari koje volim u BiH... ostalo je tamni vilajet, sem centra Sarajeva
jedni ima li i jedna vijest a da je ne zatrujete nacionalizmom
vrbas je ku.r.a.c kao i neretva u odnosu na rafting na UNI
Slabo te nesto vid sluzi...