Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bese i u Hutovo Blato
Moj dragi kamenjar... i pokoja kap vode tu i tamo. Da mi je sjesti sat dva, sam, u tišini žubora Bune... i odmoriti ostatak duha na ovom krajoliku.
Na žalost, to više nije naše. Neki papan muftija je odlučio da to pokloni državi turskoj, starom okupatoru. Kao da je njegovo.
Nisi. Informisan
Lazu da je zabranjen ribolov 300 metara od izvora.. Ja nedavno bio,puno ljudi,a neka blagajska lola kaci pastrmke kukom sa onog mostica.. Sramotno!
preljep je izvor i gradzevine,los prilaz,los parking i lezeci policajci ce odbit posjetioce.
Sve je ovo divno krasno, ali pozabavite se malo hidroelektranama na Buni i ilegalnom gradnjom na Bunici, jer ako se ovako nastavi necemo se imati ni cemu diviti u ovoj drzavi!!
Mostar u srcu!
Uhhhh prelijepi Mostar..... da, uvijek u srcu.... :-)))))))))))))
Mostar u
ima li negdje neka peticija da se vrati stari dezen klixa?
podrzavam peticiju! :D na komp ide nekako al na mobu izludi :D
podrzavam peticiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)