Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatsku NIKAD VIŠE, ne želim potrošiti silne pare za ljetovanje, a pri tome da me neko gleda kao turistu drugog reda. Shvatiće oni da ustvari Bosanci najviše troše, a eto im sad \"Evropljani\" Česi koji i hljeb i vodu nose sa sobom na ljetovanje. Ove godine samo CRNA GORA.
Ako vec trosis \"silne pare\" uplati brate let za npr. Tursku i uzivaj
Hrvatska -cisto more,preljepaaaa ali brate skupa za nase dzepove.Mi bosanci kada idemo na more idemo djuture,porodicno,te cijene smjestaja i hrane se nama ne isplate nikako,zato Ulcinj vec nekih 5 godina preferiram-jeftinije,vise dana odmaram a more ko more :)
Otkud ti te gluposti??? Ima velika plaza za sve i cak i nudisticki dio na uscu Bojane u Jadransko more :))) tako da nemoj provaljivati.
U Hrvatsku na more isla nisam niti cu...
Ulcinj,vecina muslimanskog stanovnistva,odvojene muske i zenske plaze,halal hrana predpostavljam,fuj jbt,mora da se i kupaju obuceni,..
www.sidro-ulcinj.webs.com www.facebook.com/sidro.ulcinj
http://www.facebook.com/pages/Apartmani-u-Ulcinju/126630040686908
@ Fix a zasto sam ja smorila ako mislis na mene...Zasto ti je smetao moj komentar? Nije mi jasno sta sam ja to ruzno napisala osim da mi je lijepa CG i da zelim svima lijep odmor...Ovdje se pisu svakakve gluposti i uvrijede a moj post nikad nikog nije vrijedjao, niti ce, tako da ne vidim zasto bi tebi smetao. Moj je komentar takodjer drugi @ montenegro gdje isto ne vidim sta ti smeta :)..A ovo bO hehhehe nemam komentara na takve primitvne ispade.
Hrvatska jako lijepa i sa cistim morem, problema nisam nikad imao,crnogorsko primorje takodjer obiluje prirodnim ljepotama-ljudi balvani i manje kulturni (podrucje boke).Ulcinj ne poznajem.Moja sljedeca destinacija ako Bog da - ljetovanje u Albaniji.Mjesta sa netaknutom prirodom u izobilju, cuo samo hocu se i uvjeriti sada.
Melina bona odluci se ko si.Djah si lejla daj melina djah emina,smori bO vise.
cijelo primorje ex jugoslavije je lijepo na svoj nacin, ali meni licno najljepsa sjecanja budi ulcinj, stari grad, mala plaza i najljepsi trenuci u objektu sidro.
Osim u Budvi probaj u Herceg Novom i Igalu OK su. Kako neko gore napisa mala je CG svuda ces stic ako ti se ne svidi.
Ma idem u Hrvatsku na Peljesac svake godine i necu mjenjtati.Uglavnom vise biram manja mjesta gdje je mirnije.Sto se plaza i vode tice precisto i prebistro je.Kad spomenem Peljesac svi ce pomisliti odmah na Orebic i Trpanj,ali za mene su Zuljana,Sreser,Loviste,Viganj itd.predivna mjesta.
Cuj Dubrovnik ekonomican, hahaha.... jeste mozda u odnosu na Maldive.
mada sam reko da neću više nikada u rvacku jerbo sam zadnji put svaki dan morao prolaziti pored nekog dede da kordićevom slikom na majici i ostalom ikonografijom jer drugog puta nije bilo,ali ode ja opet najjeftinije je a CG ,tamo mi se neide neću da slušam belo,mleko,beeegiš i to..
@@montenegro: ako ti je Budva vrh ljepote onda svaka ti cast...uslovi na plazama su nehigijenski a toliko je niklo hotela i apartmana svugdje da je to strasno, mislim da situacija sto se toga tice gore jedino u Albaniji. a za provod, pa ako volis Radu Manojlovic i Dzenana Loncarevica onda si mozda u pravu.