Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iam@hotmail.... 21.07.2009. u 11:44 TURSKA HRVATSKA NIje vec Bosanska Krajina! (NIsam nikad tamo bio, kazu da je prelijepo) A tebi govno u usta za provokaciju na ovu NEnacionalnu i Nepoliticku temu. ;-)
e bas mi je drago cuti da toliko hvalite moj kraj.inace bila sam na sanskoj regati i bilo je predobro,malo je zeznuto upasti u ovu unsku regatu,rasprodaju se mjesta godinu unaprijed i to sve nasoj dijaspori.ja sam licno pokusvala 2 godine,ali i tu \"moras znati nekoga ko zna nekoga.......\"
Dawud, zaboravio si Stari grad Velika Kladusa!
pomenuo je a ne naglasio bitno je da tebi smeta i sam pomen dzamije ccc
prije nekoliko dana sam bila gore ii morala da se vratim zbog obaveza...ajj kako mi je krivo sto nisam mogla ostati i sacekati regatu :(( inace predivan kraj...mogao bi se covjek lako navici zivjeti gore :)
TURSKA HRVATSKA
Ma ja, nek si ti naglasio da ima finih džamija
Ako hoćeš da doživiš nešto nezaboravno onda bujrum u Krajinu.
Bio sam na Uni na raftingu prije 2 godine. Bilo je pre pre predivno. Svaka cast ljudima na ocuvanju prirode gore. Divim im se! A ova regata, place mi se sto nisam gore sada...
U pravu si Bosanac.Postoje neka manje poznata mjesta a koja zaista vrijedi posjetiti upravo zbog prekrasnih starih gradova. Preporučujem: Sokolac kod Bihaća, Ostrožac kod Cazina, Pećigrad kod Cazina, Jezerski kod Krupe, Vrnograč kod Kladuše, Podzvizd kod Kladuše, Drvenu džamiju i stari grad Bužim, te kraljevski grad Ključ. Kao iz bajke:-))
Unsko-sanski kanton je najljepši region u BiH. Bog im je dao prekrasnu prirodu a burna prošlost im je ostavila neprocjenjivo vrijedno kulturno-historijsko naslijeđe. U Krajini postoji oko 30 starih srednjovjekovnih gradova,tvrđava,dvoraca,starih džamija,,,,,PREDIVNO.
definitivno najljepse mjesto u BiH