To može samo eKupon
0

Putujte u Istanbul ili Zagreb uz veliki popust

Sponzorirani članak
U Zagreb za 122, a u Istanbul za 474,50 KM
U Zagreb za 122, a u Istanbul za 474,50 KM
Proteklih dana najveća dilema nekima od nas je bilo gdje putovati – u Zagreb ili Istanbul?

Dvije primamljive destinacije sa još primamljivijim cijenama su nas obradovale na prvom bh. portalu za grupnu kupovinu eKupon.ba. Pedeset posto popusta na organizovano putovanje u Istanbul sa Turističkom agencijom VTA ili 63 posto popusta na noćenje za dvije osobe u hotelu Phoenix (četiri zvjezdice) u Zagrebu.

Istanbul je najveći grad Turske, jedini grad na dva kontinenta i zasigurno jedan od najljepših na svijetu. Brojne turističke atrakcije, mirisi orijenta, trbušni plesovi, mostovi, Bosfor i nevjerovatan duh grada svake godine privlače sve više turista.

Također, mnogo je razloga i za posjetu Zagrebu. Privući će vas svojim autentičnim Gornjim Gradom, dinamičnim otvorenim tržnicama, mnoštvom trgovačkih centara i odličnim izborom restorana.

Ukoliko se odlučite za Istanbul pripremite svoj pašoš i počnite pakovati kofere jer se putuje već 28. novembra. Po cijeni 474,50 KM umjesto 949 KM dobit ćete sedmodnevni aranžman koji uključuje prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo – Istanbul – Sarajevo, četiri noćenja sa doručkom u hotelu Burckin***** (Sultan Ahmet) i fakultativne izlete (obilazak Plave džamije, hipodroma, Kapali-čaršije, posjeta Tornju Galata, obilazak Mini Turka, posjeta džamiji Sultan Ejup, krstarenje Bosforom, obilazak vidikovca Čamiliđe i posjeta shopping centru Cevahir).

Kada i kako ćete u Zagreb, to odlučite sami! eKupon vam je osigurao smještaj u hotelu Phoenix**** koji je dobitnik nagrade Turistički cvijet za treće mjesto u kategoriji malih i porodičnih hotela u kontinentalnoj Hrvatskoj. Platite samo 122 KM umjesto 334 KM za noćenje za dvije osobe u delux sobi sa jacuzzi kadom i sa bogatim buffet doručkom. Dobit ćete i besplatno korištenje teretane, solarija, saune, uz gratis piće dobrodošlice, korištenje luksuzne kozmetike, besplatnu i neograničenu upotrebu Pay TV sa filmovima po želji, besplatan parking i WiFi. Uz ponudu se također dobije i vaučer za botelju vrhunskog vina ukoliko se odlučite za romantičnu večeru u restoranu Maestro. Možete kupiti više kupona i svoj boravak u Zagrebu produžiti. Rok za korištenje kupona je 31. 1. 2012. Broj kupona za obje ponude je ograničen, stoga, brzo se odlučite i sretan vam put!