Last minute ponuda na eKuponu
0

Dubrovnik: Noćenje za 2 osobe u luksuznom hotelu samo 117 KM

Sponzorirani članak
Najposjećeniji bosanskohercegovački internet portal za grupnu kupovinu <a href="http://www.ekupon.ba/ponuda/327/61-popusta-na-nocenje-za-dvije-osobe-u-luksuznom-hotelu-radisson-blu-resort-spa-u-dubrovniku">eKupon</a> svoje vjerne korisnike obradovao je još jednom iznimno povoljnom ponudom. Ovoga puta <a href="http://www.ekupon.ba/ponuda/327/61-popusta-na-nocenje-za-dvije-osobe-u-luksuznom-hotelu-radisson-blu-resort-spa-u-dubrovniku">eKupon</a> vam omogućava putovanje u Dubrovnik s noćenjem za dvije osobe u luksuznom hotelu Radisson Blu Resort and Spa. Pri tome ćete uštedjeti 181 KM.

Umjesto 298 KM platite 117 KM i provedite noć u jednom od najluksuznijih hotela u Dubrovniku. U cijenu je uračunat i doručak za dvije osobe, kao i korištenje spa i sportskog centra.

Dubrovnik se smatra jednim od najljepših turističkih gradova na svijetu. Smješten na samom jugu Hrvatske i zbog svoje iznimne ljepote i jedinstvene renesansne arhitekture poznat je i pod nazivom Biser Jadrana.

Portal eKupon vam omogućava da uz popust od 61 posto uživate u udobnosti luksuznog hotela koji ima 201 sobu s pogledom na more.

U hotelu Radison Blue Resort & Spa možete pronaći raznovrsne spa tretmane, bazen koji je namijenjen hidroterapiji sa terapeutskim masažama kao i tradicionalnu saunu sa soli, turska kupatila, aromaterpijska parna kupatila, veliki hladni bazen i lifestyle tuševe.

Radison Blue Resort & Spa također sadrži i veliki sportski i rekreativni centar, ali i dječiji klub sa cjelodnevnim programom za djecu svih uzrasta.

Stoga, počastite sebe, ali i dragu osobu, odmorom u jednom od najprestižnijih hotela u Dubrovniku, u kojem ćete sigurno uživati i u vrhunskoj hrani, jer Origano restoran svojim posjetiteljima nudi internacionalnu kulinarsku avanturu sa raznolikim menijem.

Jedna osoba može kupiti najviše pet kupona, a jedan kupon vrijedi za dvije osobe. Također, moguće je spajanje kupona.

U ponudu je uključeno noćenje sa doručkom za dvije osobe, transfer do Starog grada, internet u sobi, pristup sportskom centru i korištenje spa centra.