Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja djeluje stvarno lijepa, neotkriveno blago. A novinar-fotograf kao da je prethodno radio u osiguravajućem društvu, na procijeni šteta, pa mu ostala deformacija. (26-ta slika)
Jedini zaključak koji sam mogao izvući iz teksta je da im je sličan mentalni sklop balkanskom ( ne poštuju saobraćajne propise, na crno poslovanje bez fiksnih cijena i izdavanja računa itd.itd.)
mi nismo ni svjesni na kako lijepom i dobrom mjestu živimo, samo da smo malo pametniji i da izaberemo političare koji ce raditi za narod
O gostoprimstvu pricajte kad se vratite....
evo za Bokija jedna stara Irska stvar...https://www.youtube.com/watch?v=AB-y6SjIq_E
Znam samo da će plakati sutra.
@Klix: Hvala vam za ovaj info... jako korisno jer mi ranije nije padalo na pamet putovati u te krajeve svijeta, ali ovako to djeluje dosta civilizirano i "po nashki". Armenskim ili aramejskim jezikom je navodno govorio i Isus. Velika je to kultura… cijeli prostor je kao muzej na otvorenom.
@MentalFloss: Ispravak… aramejski nema veze Armenima nego se odnosio na narod koji je nastanjivao dijelove Sirije, ali je taj narod izumro.
@0 .....nije jos kasno da se otkazes
jestel šta zguzili?
kod nas sve poplocano zvakama
Cijene u Jerevanu su pristupacne,gotovo identicne nasim😂😂😂