Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva turska, kad nemaju ni nudistickih plaza.
u tursku ide zadnji turisticki sljam. uglavnom sirotinja.
bule imaju onaj prozor na burkama, da mogu pusiti kurrcine zapadnoj klijenteli.
lol 09.05.2010. u 02:40 LUPAS GLUPOSTI , 2000. TURSKA JE IMALA 8 MILIONA TURISTA GODISNJE DA BI 2007. GODINE TAJ BROJ BIO PREKO 24 MILIONA TURISTA GODISNJE. KVALITET USLUGE , IZVANREDNE PRIRODNE LJEPOTE I HISTORISKI SPOMENICI I IZNAD SVEGA IZUZETNA GOSTOLJUBLJIVOST DOMACINA SU TO STO PRIVLACI SKANDINAVCE DA PUTUJU U TURSKU NA LJETOVANJE . POZDRAV IZ SKANDINAVIJE .
prije nego naucis geografiju, pro nauci slijediti logiku kako bi to Austrija koja uopce nije hrvatska susjeda planira da otme Hrvatskoj teritorij, a zna se tko najvise Hrvatsku gura u EU, Njemacka i Austrija, uh sto smo se ulizali :) dobro Bosnje niko ne voli, a genocidne Srbe jos manje
Budimo realni, u vecem dijelu Bosne se zivi bolje nego u Rusiji, zive ko Kina masu tajkuna, a jos vise sirotinje Naravno da Svedani i ostali Skandinavci idu u Tursku i te kolonijalne zemlje, kad za sacicu eura dobijes sto nigdje neces, narod se grebe za kruh
Svedjani, i oni sa dubljim dzepom, zaobilaze HR u sirokom luku. Meni cisto bude drago da cujem da su tamo isli, ali uglavnom nose lose utiske. Sa druge strane, jako cesto putuju u Tursku, Tunis, Jordan, Maroko, Emirate, itd... HR, treba puno toga promjeniti da bude atraktivna. Cijene visoke, usluga niska. Isfurajte si velicinu iz glave, ponudite cijene proporcijonalne usluzi, pa mozda jednog dana nesto i bude.
hahahahahahha umrijeh od smijeha, dobro receno. Zato su plaze u Hrvatskoj praznije od Sahare jer pucaju na Svabe, Musolinijeve zabare i polka dancere :))))
A talijani, njemci i austrijanci vas purgere ne hebu ni jednu forintu. Vi padoste lizete im guz... dok vas oni mirno i uljudno smatraju balkanskom bagrom. Talijani hoce da vam maznu Istru, Austrijanci Slavoniju i Baranju, a njemci Dalmatinski krs vide kao dobro nuklearno smetljiste. A \"Rusi bez pare\" su najveci uvoznici Mercedesa u zadnjih 15 godina. Pa ti pucaj na i dalje na visoko....hop trt gevezen zajn :)
Ne zatvaraju se plaze radi toplesa, nikakav toples se ne spominje nego se zabranjiva hodati u bikiniju okolo jezgri grada koje sadrzavaju crkvu i samostan evo ja zdusno vjerujem da oko plave dzamije u Istanbulu turisti smiju da hodaju u bikiniju, a tek u toplesu je je istocnjacka demokracija i sloboda pojedinca Jedino sto Turci imaju,a Hrvatska nema su manje cijene i zato im je ciljana skupina Sandzaklije, Bosnje i Siptari i masa Rusa bez pare Hrvatska puca na Talijane, Austrijance i Nijemce :)
Turci su u kvaliteti turističe ponude dvijesta godina ispred hrvatske a u nazorima prema nudizmu najmanje sto.Nezaboravite da po Jadranu fratri zatvaraju plaže zbog toplesa (koji je u Turskoj sasvim normalna pojava) i da u Turskoj kafane na moru rade cijelu noć a hrvati zatvaraju izmedju deset i jedanest.....pa vi sad gospodo vidite ko je napredniji.
ahmede preseli ga kod nas u neum, u nas nema problema sa balkonima.
SAX imate za naslovnice puno boljih tema nego ovo njesra
Ne da se usranom do potoka...
dfsfsd