Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar je najljepši grad u BiH....mali grad ali ima sve(autobusni i željezničku stanicu,aerodrom)..u blizini Blaga,Pocitelj,Medzugorju,podvelezje,Ogranci,vidi kad Kravice(sve za pola sata voznje)...a za malo više od sat vremena stigneš i na more Sve imamo samo nam pameti fali da to iskoristimo(nazalost)
@Ero79 *vodopad kravice
@Ero79 jest jest, smeca ko u deponiji na sve strane, ocito nisi nikad bio u Banja Luci, Citluku, Jajcu, a Zenica se izgradila ko Real Madrid.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HAj da bacimo selfie za instagram i da glumimo kako dobro zivimo da svi vide kako smo mi sretni fake životi slikaj se dok jedeš grah pa postavi na instagram
Ima picica u mostaru...
Jel ono Niki Lauda na 11 oj slici. Hahahhaha
Sta je selfie?
Da se UZP-ovce pitalo, Mostar bi danas bio zgarište.
Gledaj golubića na sl.22 što se vode za ručice 😊
molim obratite paznju na sliku br. 25...nekome nije do selfija...a mnogo je takvih...
vise sam za obratit paznju na 20,21
GRAD BEZ SRBA MORA BITI LIJEP
Ovi što vas slikaju to rade valjda radi para. A selfie je mentalni poremečaj. Naročito danas u svijetu velikog broja socijalnih mreža, uređaja, selfija...
Ja naslova ja članka ja fute i gov ana boze me sacuvaj na sta je novinarstvo spalo